Login/Registracija

Žika Jakšić emotivnim govorom izazvao suze u publici, Kaliopi van sebe: „Prepoznali su tvoj osmeh“

Neverovatan duh i fantastičnu energiju na Grandovu scenu doneli su Jovan Knežević i Oliver Roland koji su svojom pričom i neverovatnim glasom priredili pravu zabavu.

Čim je Žika Jakšić video koje pesme su takmičari spremili za večerašnji nastup nije želeo mnogo da priča već da uživa u dobroj muzici.

Jovan je odmah pohitao na binu i zapevao čuveni hit Bore Đorđevića „A kada padne noć“.

Vau, bravo!- je sve što se čulo iz publike i iz stolica stručnog žirija.

Jovan uvek donese radost ovde svojom energijom sjajno bira pesme i pogađa moj ukus uvek- rekao je Mare.

Kaliopi su nakon njegovog nastupa obuzele emocije koje nikako nije mogla da sakrijekoja tokom cele emsiije nije mogla da sakrije buru emocija koje su navirale.

-Hvala vam puno na ovom doživljaju. Uživala sam pevajući sa vama. Nije ni čudo jer dolazite iz Kruševca, to je grad koji zna šta je dobra muzika, dobro pozorište. Grad koji ume da prepozna prave vrednosti i kome sam neizmerno zahvalna za divan koncert koji mo imali pre dve godine. Ovaj sjajan bend koji je večeras ovde i prati sve vas pevače je takođe divan. Mislim da je cela slika tako komponovana- rekla je Kaliopi jednom od takmičara koji je uspeo da osvoji njene simpatije.

Ovaj razgovor prekinuo je Žika Jakšić i iznenadio sve.

Kaliopi, da li ti je neko u toku današnjeg dana rekao da te voli? Ozbiljno je pitanje- zanimalo je voditelja koji je održao govor koji je dirnuo srca svih.

-Ako nije ja ću da ti kažem, ja te volim dušo moja. Kada kažem volim mislim na ljubav. Zašto ti to kažem? Zato što i to naši gledaoci primećuju, zato što ti zaista zračiš ljubavlju, razumevanjem i jednom dubokom produhovljenošću i to se vidi kroz tvoje komentare, reči i osmeh. To ljudi prepoznaju! Ljubav se uvek prepozna i u to ime želim da te pohvalim- rekao je Žika što je Kaliopi potpuno dirnulo.

-Za ljubav se ne kaže hvala ali lepo je čuti nekada to hvala- iskrena je bila pevačica.

Sa lepim emocijama nastavilo se i kada je Oliver, direktno iz Franfkurta došao na Grandovu scenu i zapevao numeru „Kotor“.

-Toliko šarma na ovoj sceni, vratili ste me u dobra, stara vremena kada se znalo da se peva, pleše i sluša. Želim da nastavite upravo ovako, sa tim osmehom- rekla je Kaliopi, a sa njenim rečima bio je saglasan premijer.

-Tvoja energija je lekovita i uvek pružaš sjajan performans ovde- dodao je Mare.

Nakon lepih reči usledilo je glasanje, a u ovom duelu Dejan Petrović i Kaliopi dali su glas Jovanu Kneževiću, dok je orkestar glasao za Olivera. I publika je dala svoj sud, a prednost sa njihove strane otišla je Oliveru te je na Maretu ponovo bilo da presudi.

-Ovo su sve nijanse, ozbiljne nijanse ali je sada nijansa na strani Olivera- odlučio je Milošević.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović