Login/Registracija

„Kidnapovao me je, Miloš Bojanić se zaprepastio“, podrška takmičara šokirala studio

U narednom duelu učestvovala su dva sjajna pevača Alem Bešlija i Grujica Nikolić. Kao i svih ovi meseci, takmičari su došli sa svojom podrškom koja im daje najveći vetar u leđa u nameri da ostvare svoje snove.

Bešlijuju je podržao dugogodišnji prijatelj koji je svojom pričom o njihovom drugarstvu nasmejao ceo studio.

Ovde piše upoznali smo se tako što me je Alem kidnapovao od Miloša Bojanića- pročitao je Žika Jakšić kroz smeh nakon što je usledilo objašnjenje harmonikaša.

-Tada u to vreme ja sam pratio Miloša Bojanića, bili smo u Busovači radili smo i Alem je slučajno sa nekim momcima iz benda bio tu. Trebao im je harmonikaš, a čuli su da se tu nalazi neki dobar i pitali su baš mene da li bih ja s njima otišao da sviram. Imao sam tada samo devetnaest godina. Naravno odmah sam odgovorio da hoću zbog čega se Miloš Bojanić zaprepastio i rekao „Gde ćeš, imaš samo 19 godina, ja moram kući da te vratim kod roditelja!“. Ipak odlučio sam da odem sa njima– ispričao je Alemov drugar.

Nakon mnogo smeha usledilo je Bešlijino pevanje, a i ovoga puta takmičar je ostao dosledan žanru kojim mu ježi te zapevao numeru Enesa Begovića „Samo jednom se živi“.

Iako je takmičar priznao da očekuje i po neku kritiku to se nije desilo s obzirom da je sva tri člana stručnog žirija potpuno osvojio svojim glasom.

Meni nije dobro! Kad vas čujem kako pevate zvuči kao da ste vezli goblen satkan od najlepših nota i ponekad se pitam da li je moguće ovo ovako uživo da se izvede kao što ste vi učinili. Svaka vam čast. Nije mi dobro koliko ste dobro otpevali- rekla je Kaliopi, a povala se pridružio i Deki Pterović.

-Posle pokojnog Kaleta Dijamanta nisam čuo da ovaj fah muzike ovako neko peva!

Spreman da zapeva bio je i Grujica Nikolić koji je takođe priredio neverovatnu atmosferu u studiju.

-Da li se Grujica uobrazio?- upitao je Jakšić pevačevu lepšu polovinu.

-Ne, ne pravi se važan uopšte- kao iz topa je odgovorila, međutim Žika objasnio je kako u njegovom rodnom Aleksandrovcu funkcioniše kada se neko vine u zvezde.

– Kod mene u Aleksandrovcu ti što glume ludilo odmah ga markira društvo i odmah imaju negativan stav prema njemu. Može da vozi kakav hoće auto, kad ga markiraju isljučen je iz društva. Tako da verujem da se Grujica nije uobrazio- našalio se voditelj.

Uz pratnju orkestra „Nikad nije kasno“ i Grujica je naterao sve da đuskaju i pevaju s njim uglas numeru Šekija Turkovića „Poklanjam ti ostatak života“.

Sa ovacijama i gromoglasnim aplauzom složio se žiri koji je imao lavinu komplimenata na Nikolićev račun.

-Ja kad ga slušam moram da ga ne gledam jer je on toliko jedna simpatična scenska pojava (smeh) Super mi je, odličan je bio- našalio se Mare, a s obzirom da je takmičar pred suprugom pozdavio Žikino čuveno odeljenje i dame iz studija Deki Petrović je dobacio:

Vi ste za mene hrabar čovek jer ja pred mojom suprugom ne bih smeo da pozdravim odeljenje, možda nešto na kvarno (smeh) Videćemo kada dođete u sledeću emisiju da li ćete doći sa nekom plavom šljivom- našalio se Petroivć, a Grujica je objasnio da je sve to šoubiznis i nasmejao sve.

Kaliopi je dala na samom kraju svoj glas Grujici, dok je Deki odabrao ovog puta Alema. Orkestar je podršku takođe dao Alemu, a publika u studiju je glasa kao i Kaliopi što je dovelo do nerešenog rezultata te je Mare morao da presudi, a ovoga puta u korist Alemu.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović