Na snimanju „Nikad nije kasno“ zavladala opšta pometnja: Mare dobio neobičan poklon, svi se pitali o čemu se radi (VIDEO)

Još jedno veče emocija i dobre muzike je pred nama, a ove nedelje u ocenjivanju takmičara šoua „Nikad nije kasno“ predsedniku žirija Saši Miloševiću Maretu pridružiće se pevač Zijo Valentino, kao i glumica Nataša Stanišić.

mare dobio poklon

Na Košutnjak je prva stigla glumica Nataša Stanišić koja je vidno raspoložena uživala u bekstejdžu u poslednjim priprema pre izlaska na samu scenu, a društvo joj je pravio Zijo koji je odlučio da šminkom popravi svoj izgled.

sl 3

Kada su završili pripreme glumica i pevač su seli sa Žikom Jakšićem za sto, a onda su dugo razgovarali o takmičarima i večerašnjoj emisiji, dok ih je Dragana Katić već čekala na velikoj sceni u elegantnoj crnoj kombinaciji sa osmehom na licu.

sssssssss

Ubrzo im se pridružio i Mare i nakon poslednjih dogovora šou je mogao da počne.

Mare dobio poklon koji ga je oduševio

ssssslikeeee

Zijo je međutim rešio da se pre izlaska na veliku scenu zagreje i uštimuje kako bi pružio pun maksimum na velikoj Grandovoj sceni.

zijo 1

I dok se Zijo pripremao Mareta je sačekalo veliko iznenađenje. Kompozitor je naime dobio na poklon neobičnu majicu, a ovaj gest oduševio je sve prisutne.

mare 2
Mare dobio poklon

I konačno je počelo snimanje. Žiri i publika su se dobro zabavljali, niko nije mogao da skrivao zadovoljstvo, a kako se čini svi su se više nego dobro proveli.

lelee

Kako je sve izgledalo iza kamera na ovom izuzetno zabavnom snimanju pogledajte u videu na početku teskta i pripremite za novu epizodu muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ koja je na programu večeras od 21 sat na TV Prva.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Printscreen,
Autor: S.Stojanov