„Ja sam jako veliki protivnik glume u privatnom životu“: Nataša Stanišić potpuno druga osoba kada se kamere ugase, dotakla se i nje: „Nažalost jako tragično je završila“ (VIDEO)

Ove nedelje u žiriju popularne emisije „Nikad nije kasno“ biće glumica Nataša Stanišić koja je ističe da takvo iskustvo još nije imala, ali je svakako jedva čeka da se suoči sa izazovom.

-Uh, to je jedno iskustvo koje ja nemam, ali mu se jako radujem. Volim ovu emisiju zbog toga što je toliko jedna lepa emocija pre svega, tako da mislim da će biti uživanja više nego što će biti teško – rekla je ona.

NATASA STANISIC NNK SNIMANJE 21122023 FOTO FILIP 3 ok
Nataša Stanišić – Ja sam jako veliki protivnik glume u privatnom životu

Nataša je otkrila da li je moguće, ukoliko joj se neki nastup ne svidi, odglumiti pozitivnu reakciju.

Mislim da nije moguće, iskreno. Ja sam jako veliki protivnik glume u privatnom životu. Kad smo na sceni, to je određeni lik i to je nešto što je lepo, a u životu je teško sakriti emociju, ma kakva god bila – rekla je iskreno.

Emisija „Nikad nije kasno“ poznata je po emotivnim nastupima koji često pogode članove žirija do suza, a glumica je sada otkrila kada je ona poslednji put plakala.

-Ja sam neko ko često plače, ali najviše volim da plačem zapravo od neke sreće. Mene raduju i rasplaču jako lepe neke stvari u životu. Tako da, ne znam sada kada je bio poslednji put, ali znam da je sigurno bilo skoro – ispričala je ona.

IMG 9762 2 1
Nataša Stanišić – Ja sam jako veliki protivnik glume u privatnom životu

Nataša Stanišić je iskreno podelila svoje iskustvo o seriji „Zakopane tajne“ u kojoj glumi, ističući da su sada epizode u toku emitovanja.

-Da, „Zakopane tajne“ se sada emituju, a „Aviondžije“ je serija koja će tek ići. Ja sam u novim sezonama, kao novi lik. U Srpskom narodnom pozorištu, da pozovem sve gledaoce, predstava „Poetesa“ o srpkinji Milici Stojadinović koja je na aktivnom repertoaru – rekla je ona, pa dodala da li je lako glumiti istorijsku ličnost kao što je Milica Stojadinović:

-Iskreno, nije lako. Milica je prva pesnikinja na srpskom jeziku ikada. Sa jednom izrazito teškom i nesvakidašnjom sudbinom. Bila je jako hrabra, a nažalost je jako tragično završila. Svaki istorijski lik nije tako lako odigrati. Međutim, uz Vidu Ognjenović, moja profesorka, koja je napisala i režirala seriju, nije to tako bilo teško – zaključila je ona.

IMG 9738 2
Nataša Stanišić – Ja sam jako veliki protivnik glume u privatnom životu

BONUS VIDEO: Isak Šabanović ponosan na druženje sa ovom poznatom facom

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković / A.Dačić