Nekad je maštala o obaranju rekorda u regionu, danas živi svoj san: Prepoznajete li pevačicu sa fotke?

image 3 1
Da li prepoznajete prevačicu koja danas obara rekorde po čitavom regionu?

Nekada je bila samo devojčurak iz malog mesta, a danas je jedna najpopularnijih pevačica koja obara sve koncertne rekorde i blista kao najveća zvezda na regionalnoj sceni.

Takmičila se u muzičkom šou „Zvezde Granda„, se u njenom životu sve promenilo kada je zapevala džek pot pesmu „Za nas kasno je“ i od tog trenutka, njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

U svetu estrade mnogi jednoglasno tvrde da je ona trenutno broj jedan, kao i da je osoba koja zna da prepozna hit, a mediji godinama ne štede ni jedan detalj života Aleksandre Prijović.

aleksandra prijovic peti koncert zagreb 3 e1707850324873

Prošle godine je napravila neverovatan broj koncerata koji su oduševili čitav region, a i u ovoj nastavlja da ih niže.

Iako je udata za Filipa Živojinovića i stekla etiketu „Brenine snajke“, ova pevačica čvrsto korača estradnim nebom gradeći svoju karijeru isključivo na osnovu svojih pesama.

Aleksandra Prijović danas obara rekorde u čitavom regionu

aleksandra prijovic peti koncert zagreb 5
NEKAD I SAD – Da li prepoznajete prevačicu koja danas obara rekorde po čitavom regionu?

Naravno,devojčica sa fotografije iznad je Aleksandra Prijović koja je nekad maštala o velikoj karijeri, a danas živi svoj san i obara sve rekorde.

Prvi put, kad sam prolazila pored Arene, to je bio moj prvi dolazak u Beograd, kada sam rekla: „Mama zamisli da jednog dana imam ovde koncert“. To se tada činilo nemogućim, ali uz vašu ljubav i podršku, sve je moguće. Mama sigurno plačeš sad. Mislim da ste primetili da u poslednje vreme ne mogu da sakrijem svoje emocije i da često zaplačem na nastupima, sigurno će biti i večeras tako. Želim da zajedno plačemo, želim da ovo bude veče za pamćenje i da uživamo svi zajedno – rekla je Aleksandra Prijović na prvom koncertu u beogradskoj Areni.

BONUS VIDEO: Aleksandra Prijović – Koncert- Arena- Beograd

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram/Z.K.Munja,
Autor: K.Marković