„Žika Jakšić će se naljutiti“ Ivana Stojović se pokajala zbog svojih reči pred Grandovim kamerama VIDEO

Ove nedelje Ivana Stojović priredila je pravi šou u „Nikad nije kasno“, kako narodnjačkim repertoarom, tako i energijom i harizmom.

Kako je za Grand priznala, ovakve reakcije u studiju ni sama nije očekivala zbog čega je sada veoma ponosna.

Zadovoljna sam, videla sam da je bilo veselo, pesma je vesela, publika je dosta energije poslala ka meni. Prosto sam uživala na sceni – rekla je Ivana i dodala:

-Dobila sam divne komplimente, Rada Manojlović je jedna divna, pristojna devojka. Ona je neko ko je dugo na sceni i ko dobro poznaje estadu, velika mi je čast što sam od nje dobila takve pohvale.

0A0A0395 1

Kako je i stajlingom zasenila sve u emisiji, Ivana nam je otkrila koliko joj je vremena potrebno da se pripremi za jedno snimanje, pa se dotakla i Žike Jakšića.

-Zamislim nešto pa krenem u potragu, verujte mi da mi to najteže pada, izbor i pronalazak haljine koju sam ja u svojoj glavi zamislila. Sada sam imala sreće, pa sam je brzo pronašla. Kada nađem sve što mi treba, ja se brzo spremim, kod mene to ne traje dugo. Ni u životu, ali ni kada je u pitanju stajling ne odstupam od onoga što sam zamislila. Kada nešto zacrtam, idem ka tome, Lav sam u horoskopu, pa možda je i zbog toga. Iako će se sada Žika ljutiti jer sam pomenula horoskop – dodala je Ivana.

0A0A0386

Takmičarka je pred Grandovim kamerama govorila i o svom suprugu koji joj je neizmerna podrška tokom učešća u „Nikad nije kasno“.

-On je najvoljeniji suprug i mislim da će mu to smetati (Smeh). I ranije sam govorila da je on moj vetar u leđa. Mislim da je nabitnije ono što nosite iz kuće, ne samo ono što vam roditelji usade, nego i kasnije, kada stvorite svoju porodicu. Bitno je da zajednički donosite odluke, da jedno drugome budete vetar u leđa, a ne kočnica i da jedno drugo činimo srećnim . Zaista sam srećna žena i zahvalna sam Bogu što imam supruga kakvog imam – istakla je takmičarka ponosno i dodala:

-On voli muziku da sluša, ali nikako da peva, a meni je obećao da ako dođem do finala, da će on tada doći da me podrži. Tako da najviše zbog toga guram napred. Deca su zadovoljna, oni uvek čekaju kada će emisije da gledaju. U školi nastavnici i učenici ih pitaju za emisiju i njima se sve to dopada. Srećni su zbog mene, oni vide moju sreću, pa i njima to prija – zaključila je ona, a video pogledajte na početku teksta.

0A0A0426 1

Podsetimo, Ivana se ove nedelje našla na Fesjbuk glasanju, a ukoliko je ona vaš favorit možete je podržati glasom na link (OVDE).

BONUS VIDEO – Ivana Stojović nastup Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković/A.Dačić