Performans kakav se ne pamti u takmičenju: Saša Bradašević i zvezda Granda izveli „prljavi ples“ VIDEO

Saša Bradašević Ples

Prvu četvrtfinalnu emisiju otvorio je Saša Bradašević iz Beograda rešivši da podigne atmosferu izborom pesme i odličnom energijom koju je pokazao na sceni, a koja je kulminirala revijalnim plesom.

Da će sve biti puno pozitivnih vibracija takmičar je pokazao još prilkom predstavljanja publici i žiriju koji ove noći čine Rada Manojlović, Jana Todorović i Saša Milošević Mare.

-Od pre nekoliko godina imam 49 godina, radim na Filološkom fakultetu u Beogradu i volim sve što vole mladi – rekao je Saša i nasmejao žiri, a Sašu MIloševića Mareta zanimalo je da li mu je brada stradala zbog navršenih godina.

-Morala je neka žrtva da padne. Nadam se da neću da prođem kao onaj Samson koji se ošišao pa izgubio snagu. Ja sam se obrijao, valjda ću da izguram danas nekako – odgovorio je duhovito takmičar.

Saša Bradašević Ples

Mareta je zanimalo i kako se Saša oseća, s obzirom da je stigao do 4. kruga.

-Stalno sebi govorim koja je privilegija doći ovde i nastupiti sa ovakvim bendom koji su usvirani i koji sve znaju – istakao je takmičar.

Saša Bradašević Ples

Mare je objasnio zbog čega najviše voli ovaj takmičarski krug, jer su po njegovom mišljenju pevači već opušteni i njihov kvalitet izbija u prvi plan.

-Imate priliku da otpevate i revijalnu pesmu upravo sa afirmisanim pevačima, tako da se tu vidi na pravi način koliko smo dobro birali naše kandidate, jer su najčešće apsolutno ravnopravni našim poznatim pevačima, i nadam se da će tako biti i večeras – istakao je Mare.

Saša Bradašević Ples

Saša je rekao da nema potrebe više da pokazuje svoje pevačke kvalitete već je vreme da se pravi žurka, pa je za ovaj krug odlučio da otpeva pesmu „Pusti, pusti modu“ Zdravka Čolića, a njegov nastup pogledajte u videu ispod:

Čim je zapevao, Saša je uspeo da podigne atmosferu, te ne čudi što ga je žiri ishvalio.

-Fenomenalno, šta da kažem. Oduševljena sam, svaka čast – rekla je Jana Todorović, a istog stava bila je i Rada Manojlović.

-Ja sam se zabavila. Da se nadovežem na komentar prilikom vašeg izlaska na scenu, ništa tu brkovi i brada ne smetaju, verujte mi. Ništa, sve je kako treba – kroz smeh je dodala pevačica.

Saša Bradašević Ples

Mare je priznao da mu je nastup apsolutno legao.

-Tako lepo sam se zagrejao da sam očekivao da će sada da krene „Glavo luda“. BIlo bi taman, ali i ovo je bilo više nego dovoljno da se još jedanput uverimo da si vrhunski pevač i da možeš da se baviš ozbiljno i profesionalno ovim poslom ako želiš, ili ako za turskim jezikom više ne bude potrebe – rekao je Mare.

Saša Bradašević Ples

Žiku Jakšića je zanimalo zbog čega profesor turskog jezika nije izabrao da peva neku tursku pesmu u takmičenju, a Saša je objasnio razloge.

-Bojim se da će onda neko ovde da bude u strahu jer ima toliko obrada turskih pesama na našim prostorima – rekao je Saša, a na insistiranje da evetualno prevede neku numeru našalio se i zapitao se da li da otpeva hit „S namerom dođoh u Istanbul“.

Saša Bradašević Ples
Saša Bradašević Ples

Saša je u revijalnom delu izveo sa Ivanom Dimkoviski pesmu „The Time of My Life“, hit prepun emocija iz legendarnog filmskog ostvarenja „Prljavi ples“, a njih dvoje su u jednom momentu odglumili fantastičnu rolu i sve podsetili na Patrika Svejzija i Dženifer Grej, osvojivši burne aplauze.

Saša Bradašević Ples

Kako je izgledao ovaj fantastični „Prljavi ples“ pogledajte u videu ispod:

Sjajan nastup i ples koji su Saša i Ivana izveli nikoga nije ostavio ravnodušnim, a Mare je prvi sumirao utiske.

-Samo sam se plašio da nećeš da izvedeš originalni ples do kraja, jer u jednom trenutku Patrik Svejzi drži svoju partnerku, tako je izgledalo, ali nešto treba ljudi i da zamisle – rekao je Mare.

Saša Bradašević Ples

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić