Ko je Bojan Radičević Bokša? Harmonikaš kog Žika Jakšić želi da oženi sa Radom Manojlović

Bojan Radičević Bokša

Voditelj i producent Žika Jakšić sinoć je u emisiji „Nikad nije kasno“ ponovo preuzeo ulogu provodadžije, pa je pokušao da spoji pevačicu Radu Manojlović i harmonikaša Bojana Radičevića Bokšu.

Žika je dao sve od sebe da usreći njih dvoje, a mi vam otkrivamo ko je Bokša, hamonikaš okrestra „Nikad nije kasno“ koji je bio glavna tema emisije.

Bojan Radičević Bokša

Ko je Bojan Radičević Bokša?

Rođen je u Aleksandrovcu, a talenat za muziku naledio je od oca koji je bio jedan od najpoznatijih harmonikaša u Župi.

Bojan Radičević Bokša

Takođe, njegov otac bio je veliki prijatelj sa Žikom Jakšićem, a Bojan je svojevremeno o tome govorio za Grand.

-Moj otac je u to vreme svirao u Župi, imao je svoj orkestar koji je to vreme bio najpopularniji u okrugu. Žika je u to vreme svirao rok muziku. Moj otac ga je pozvao da sviraju ispraćaj u vojsku. Iako je Žika svirao neku drugu vrstu muzike, veliki talenat i muzikalnost su mu omogućili da se brzo prilagodi repertoaru. Svirao je nekoliko godina u njegovom okrestru. Milenko, Žika, Vlada, Beca i Pintar bili su čuveni „Župski dečaci“. I dan danas su veliki drugari i prijatelji – rekao je Bojan za Grand i dodao:

-Žiku znam od malih nogu. On i Ćira fenomenalno su tada svirali u Nemačkoj u grupi „Ritam srca“. Kada dođu iz Nemačke obavezno mom bratu i meni donesu igračke. Sreća, radost.

Bojan Radičević Bokša

Iako se u medijima dugo šuška da Rada ima novog dečka sa kojim je već neko vreme u vezi i kog su paparaci nekoliko puta uhvatili sa njom, očigledno joj je i ova Žikina šala u emisiji prijala.

Bojan Radičević Bokša

Žikino provodadžisanje izazvalo je lavinu smeha kako kod publike u studiju, tako i kod gledalaca kraj malih ekrana, a Rada i Bokša nisu ovu njenovu šalu shvatili kao provokaciju, već samo kao zabavu.

Kako je sve izgledalo u emisiji, pogledajte u videu ispod teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković