„Žao mi je zbog toga“ Sabina Kasumović otkrila zbog čega se gorko kaje: „Nisam iskoristila tu priliku“ (VIDEO)

Sabina Kasumović ove nedelje još jednom je zablistala na velikoj sceni emisije „Nikad nije kasno“ u kojoj je pokupila sve komplimente za pevanje, ali i fizički izgled kojim pleni.

Pohvale članova žirija, ali i aplauz publike u studiju dali su joj vetar u leđa za dalju borbu, a za naš portal sumirala je utiske nakon nastupa.

Osećam se mnogo bolje nego prošli put, lepše, ležernije. Drugi put je stati na ovu scenu mnogo lakše– priznaje Sabina.

Sabina Kasumović Zvezde Granda

Takmičarka ne krije da joj prija popularnost koju je dobila već nakon prvog pojavljivanja u šou.

Mnogi me zaustavljaju na ulici, kažu da gledaju, da me bdore. Mnogo je lepih komentara zbog čega sam ponosna i to mi daje snage da budem sve bolja i bolja– kaže pevačica.

Sabina Kasumović Zvezde Granda

Sabina je pre deset godina okušala sreću i u „Zvezdama Granda“, međutim tada nije uspela da ostavri svoje muzičke snove zbog čega joj je danas krivo.

To je bilo jedno predivno iskustvo stvarno, mada nisam se tada dobro predstavila kako sam ja od sebe očekivala s obzirom da sam imala jako puno obaveza oko našeg restorana koji vodimo uspešno sve ove godine. Uvek može bolje, ali žao mi je što je tada prošlo to vreme koje ja nisam iskoristila na najbolji način – objašnjava takmičarka.

0A0A7561

Ona je otkrila i kakva su joj očekivanaja od ove emisije.

Trudiću se da budem što bolja. Da pevam ono što oni vole da čuju, da prepoznaju šta ja volim da radim na neki svoj način kroz pesmu. Biće mi izuzetna čast ako prođem dalje, a inače nemam neki takmičarski karakter i to sve ide spontano– rekla je u intervjuu koji možete pogledati u videu na početku teksta:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić