Bračni par izdominirao na sceni, Jelena Kostov oduševljena: „Bože koliko lepa žena“

jelena kostov oduševljena
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Pevačica Sabina Kasumović (49) fascinirala je lepši pol svojim stasom i glasom u takmičenju „Nikad nije kasno“, a kada žena ženi udeli kompliment onda je to zaista prava i najsikrenija lepa reč.

Upravo to se dogodilo kada se Jelena Kostov koja je u žiriju najsikrenije obratila takmičarki, i to s razlogom.

-Prvo što moram da primetim da ste jako lepa žena. Svaka čast za stajling. Vi ste se takmičili u „Zvezdama Granda“ i niste se razočarali, ili jeste? Kakvo vam je bilo iskustvo? – upitala je Jelena.

jelena kostov nikad nije kasno
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Sabina Kasumović o „Zvezdama Granda“

Sabina se zahvalila na komplimentima i priznala da joj nije prvi put da učestvuje u velikim takmičenjima i objasnila zbog čega nije bolje prošla kada se takmičila u „Zvezdama Granda“.

-Nisam se razočarala. Ja sam u to vreme jako mnogo radila i samim tim imala malo vremenqa da vežbam i da se posvetim tome onako kako treba. Sada mi se pružila ova predivna prilika sad kad imam više vremena. Taj naš objekat koji vodimo suprug i ja zahteva dosta truda ali opet nađem vremena da se posvetim pesmi – rekla je Sabina.

sabina kasumović nikad nije kasno
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Ona je najavila da će otpevati numeru „Sa-sa Sarajevo“ koju u originalu izvodi Hanka Paldun i naglasila da je posebna stvar kada Tuzlanka peva o ovom gradu.

Kako je Sabina izvela pesmu o Sarajevu pogledajte u videu ispod:

Publika je burnim aplauzom nagradila Sabinino izvođenje a Jelena Kostov je istakla kako je takmičarka odabrala izuzetno tešku pesmu za svoj nastup.

-Svaka ti čast kako si otpevala. Ja sam sto puta rekla Maretu „Bože kol’ko lepa žena“. Stvarno si prelepa, rođena za scenu. Želim ti sve najlepše i samo gazi – rekla je Jelena.

sabina kasumović zvezde granda
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Fotografa Zorana Kuzmanovića Munju koji je u žiriju takmičarkina pesma je dotakla i podsetila ne lepa vremena.

-I po pokretu i po glasu, i po njenoj visini koju pogađa kao Hanka u onim najboljim godinama 80-ih, i drago mi je za ovu pesmu. Prošle godine je otišao kompozito Ibro Mangafić. Bio sam mnogo dobar sa njim i skoro sam bio da se vidim sa njegovim sinom i malo popričam. Ova pesma se malo slušala na ovom našem tržištu i mislim da je prvi put na ovom snimanju. Ali izvrsno, izvrsno – poručio je Munja.

munja u nikad nije kasno
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Dragana Katić: „Munjo, ti si odličan statističar“

Dragana Katić bila je oduševljena podacima koje je izneo Munja.

-Munjo, ti si odličan statističar. Menjaš mene i Mareta ovde. Ali od početka serijala si, logično sasvim – pohvalila je Dragana Munju, a on je potvrdio da je tu od samog starta.

-I pre početka serijala – rekao je Munja a Mare je naglasio da je ovo sasvim logično.

-On je naš pored Ivketa naš dobri duh. Mi imamo dva dobra duha. Zato imamo zaštitu sjajnu – rekao je Mare i obratio se potom takmičarki:

-Sabina, sjajan izbor pesme i baš mi je drago da ste ovu pesmu odabrali. Nije se puno puta čula na ovom tržištu, ali nosi sa sobom jednu veliku istinu koju ste vi kao Tuzlanka svima saopštili da je Sarajevo zaista grad u koji se rado odlazi i ko jednom ode rado se vraća. Drago mi je da ste to otpevali.

dragana katić oduševljena
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Autor emisije Žika Jakšić morao je najpe da prokomentariše zbog čega Munja tako dobro barata podacima o popularnom šouu „Nikad nije kasno“.

-Na svih 300 emisija postoji pet ljudi koji su uvek ovde. To su Mare, Dragana, ja, moj Ivke asistent producent „PDŽ – prvi do Žike“ i Zoran Kuzmanović Munja – naglasio je Žika i istakao zbog čega je upravo Munja taj koji može da daje svoje savete i sugestije sa čim su se svi složili.

Kako je izgledalo Žikino obrazloženje pogledajte u videu ispod:

Sabini su kao pordrška u studiju bili njen suprug Elvir Kasumović koji radi u MUP-u tuzlanskog kantona, kao i prijatelj Asmir Selimi, profesor i direktor Saobraćajne škole u Tuzli koji se inače bavi muzikom.

bračni par izdominirao
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Muž Sabine Kasumović priznao: „I tu je Adam pao kod Eve“

Iako se očekivalo da će u revijalnom delu sa Sabinom nastupiti Asmir, na scenu je izašao suprug.

-Produkcija je odlučila da to bude neko od ukućana i na žalost i tu je Adam pao kod Eve – našalio se takmičarkin suprug i pridružio se svojoj lepšoj polovini na sceni gde su izveli numeru „A sada idem (Baraba)“ duet koji u originalu izviode Elvira Rahić i Mladen Vojčić Tifa.

bračni par kasumović izdominirao
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Pred kraj pesme Sabina je nagazila svog dragog, a Dragana Katić dala je svoj viđenje ove situacije.

-Morala je da stane na nogu. Ova je pesma za sve, samo da ne pevaju suprug i supruga. Ali sjajno su otpevali, tu nema šta – rekla je Dragana Katić, a kako je izgledao njihov nastup pogledajte u videu ispod:

Sa Draganinim mišljenjem se složio i Mare, a Žika Jakšić je priznao da je tek sada shvatio jednu stvar.

-Tek sad sam ukapirao da vi imate etno-restoran „Bardak“ gde Asmir i Sabina pevaju a ti ništa. Ti stojiš sa strane i samo brojiš pare. Ti stojiš pored kase, što je sigurno je sigurno. Mora neko da pazi na konobare. Moram da ti kažem jednu stvar, stvarno si me oduševio. Odlično si ovo otpevao! – poručio je Žika takmičarkinom suprugu.

nikad nije kasno žika razgovara
Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović

Sabinin muž Elvir je otkrio da njih dvoje imaju još dueta.

-Imamo mi tu još dosta nekih dueta. Ali ovo nam je nekako najviše leglo da zajedno otpevamo, da nekako publici donesemo na neki svoj sopstveni način – otkrio je Elvir.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić