Ovacije za Ružicu Čavić, Boban Rajović zatečen onim što se desilo na sceni: „Zbog tebe sam ustao“ VIDEO

vesna denić ružica čavić tomićević
Vesna Denić Ružica Čavić Tomićević duel

Dve prijateljice Vesna Denić iz Zaječara i Ružica Čavić Tomićević iz Čačka ukrstile su glasove u večerašnjoj emisiji „Nikad nije kasno“, a već sama najava njihovog duela bila je nabijena emocijama.

Vesni je u podršku došao sin Danilo koji je u razgovoru sa Žikom Jakšićem prokomentarisao kako je zadovoljan majčinim dosadašnjim nastupima.

-Doživeo sam to super. Moja majka ima dobru energiju, i stvarno da da to iznese na scenu i zahvaljujem joj se puno zato što je najbolja majka – rekao je Danilo i osvojio aplauz.

vesna denić ružica čavić tomićević

Vesna je izašla na scenu i objasnila kako je napravila izbor repertoara za ovu emisjiu.

-Odlučila sam da poslušam žiri i odlučila sam se za „Zanu“ i za njihovu pesmu „Mladiću moj“. Pesma je vesela, da malo podignemo atmosferu – rekla je Vesna, a sa koliko je energije donela ovu pesmu na veliku Grandovu scenu pogledajte u videu ispod:

Saša Milošević Mare bio je oduševljen Vesninim nastupom.

-Što volim kad sam u pravu. Valjda kad u svakom čoveku imaš osećaj za nešto i onda se definitivno ispostavi da je to tačno – rekao je Mare, a Dragana Katić je primetila da postoji više faktora.

vesna denić ružica čavić tomićević

-Posebno kada si muzički obrazovan i imaš iskustva – primetila je Dragana što je nasmejalo publiku.

-To i nema veze sa tim već zadovoljstvo što si u pravu – nastavio je Mare:

-Bilo je divno zadvoljstvo slušati Vesnu u ovoj izvedbi. Definitivno najbolji nastup do sada.

vesna denić ružica čavić tomićević

Sanji Simić jako se dopao nastup prve duelistkinje, što je i pohvalila.

-Sjajan izboir pesme i mislim da ti odlično leži. S obzirom da ne čujemo toliko u današnje vreme izvođača koji na taj način pevaju taj žanr mislim da je ovo pun pogodak, da se potpuno posvetiš tome i da svi uživamo jer smo uživali – rekla je Sanja.

Boban Rajović koji je večeras u žiriju priznao je kako je zbunjen nastalom situacijom.

-Prvenstveno sam sa Sanjom pevao prateće vokale. A druga stvar, poneo me malo tekst kad je pevala „Mladiću moj“, nisam znao da li se obraća Maretu ili meni – rekao je Boban, a Mare odmah razjasnio novonastalu dilemu:

-Posebno onaj deo „gladak“, definitivno nije meni.

vesna denić ružica čavić tomićević

Boban je zaključio da je onda ipak pesma namenjena njemu, a Dragana je zamolila Vesnu da razreši ovu dilemu.

-Nikako. Neka ostane za razmišljanje. Ja moram diplomatski odgovor da dam – rekla je Vesna.

vesna denić ružica čavić tomićević

Boban je priznao da mu je pesma ipak izuzetno legla.

-Na kraju sam doneo zaključak da ovo što sam ustao i igrao po prvi put večeras jeste zahvaljujući tvom vokalu i tvom izvođenu, svaka čast – naglasio je Boban.

vesna denić ružica čavić tomićević

Vesna je priznala da joj je i bio cilj da žiri zaigra, a potom je došao red na Ružicu Čavić koja je u večerašnju emisiju došla sa svojom drugaricom Majom Tatić, predstavnicom Bosne i Hercegovine na Pesmi Evorvizije 2002. godine, za čiju numeru je Ružica napisala tekst.

NJih dve su sa još jednom koleginicom napravile bend „One 3“ i nastupaju po regionu pevajući isključivo pesme koje lično vole.

-Ne uzimate bakšiš ništa? – upitao je Žika.

-Ne! Sigurne smo da kada biramo repertoar u ovim godinama, da ćemo tačno pogoditi šta se publici dopada – objasnila je Ružica, sa čim se složila i Maja.

vesna denić ružica čavić tomićević

-Ne daju bakšiš – ponovo je pitao Žika, a Maja je odgovorila kratko i jasno:

-Ne.

Žika je zatečen odgovorima Ružice i njene podrške objasnio kako pevači da znaju kada su pogodili ukus publike, a potom je otkrio da je razmatrao kako da baci pare na binu, ukoliko ga pogodi pesma dok gleda operu.

Šta je Žika rekao o bakšišima u operi kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod:

Boban je prvi želeo da se obrati Ružici koja je izašla na scenu.

-Ne znam da li se ti sećaš da se mi znamo još od 2000-te godine. U isto vreme smo izbacili prvi album. Iskreno sam iznenađen da te vidim ovde večeras. I ko sam ja taj da tebe ocenjujem kad sam ja ocenio tebe tada kada smo izbacili prve albume. Svaku sreću ti želim i drago mi je da te vidim ovde. A to šta ćeš otpevati i kako ćeš otpevati nema potrebe da komentarišem. Samo mogu da pohvalim sve već unapred – rekao je Boban, a Ružica je potvrdila da se znaju od tada i zahvalila se na lepim rečima – rekao je Boban.

vesna denić ružica čavić tomićević

Ona je izvela numeru „Ima jedan svijet“ Zorice Kondže, a kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod:

Ružica je nakon efektnog izvođenja nagrađena ovacijama svih u studiju, a sam je priznala kako joj lupa srce od naboja emocija, dok je prva svoj komentar dala Sanja.

-Očarana. Znam zašto ti srce lupa jer kao izvođač mogu da se empatišem koliko si dala sebe, a koliko je tvoje davanje prelepo. Ne znam koliko ljudi na ekranima mogu da čuju koliko je pubn zvuk tebe, tvoje emocije. Prelepo – naglasila je Sanja koja je bila zadivljena Ružicinim nastupom.

vesna denić ružica čavić tomićević

Mare je takođe bio zadivljen ovim nastupom.

-Ja mogu samo da kažem da je Ružica Čavić vrhunski pevač, ali da je Ružica Tomićević još bolji pevač. Ti si ona što s godinama dobija na kvalitetu. Ne znam kako je to moguće, ali moguće je. Očigledno su tvoji momci učinili da ti budeš još bolja, a moram da konstatujem i da ste vas dve majke dvojice vrhunskih pijanista, tako da je to još jedan razlog zašto ste tako dobre – pohvalio je Mare nastup, s obzirom da sinovi od obe takmičarke sviraju klavir u muzičkim školama.

Mare je dodao i da su i članovi orkestra bili više nego sjajni i da mu je teško da ih izdvaja pojedinačno.

Boiban Rajović naglasio je da je sve rekao pre nastupa, a onda je usledilo glasanje žirija, članova orkestra i publike u studiju.

Oni su se našli pred teškim izbvorom,a li pravila takmičenja su takva , ap je nakon glasanja odlučeno da u četvrtfinale direktno rezulatom 4:1 odlazi Ružica Čavić, dokj će Vesna šansu za prolazak u sledeći krug potražiti u baražu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić