„Nemojte da se delimo na naše i njihove, svi smo ljudi“, oglasila se Sabina Kasumović nakon finala

sabina kasumović

Sabina Kasumović, finalistkinja devete sezone emisije „Nikad nije kasno“, oglasila se nakon finala i otkrila da li je zadovoljna plamanom.

Pevačica se prvenstveno zahvalila svima koji su se podržavali tokom učešća u šou-programu Žike Jakšića, a onda se osvrnula na rezultate glasanja.

-Draga moja rodbino, komšije i prijatelji, iskreno Vam se zahvaljujem na nesebičnoj podršci koju ste mi pružili u ovih zadnjih 9 meseci. Ponosna sam što sam se našla na ovoj sceni u finalu i od stručnog žirija rangirana na petu poziciju – počela je ona.

sabina kasumović

Pevačica ističe da je tokom takmičenja osim iskustva na sceni, stekla i prijatelje za ceo život, a to joj je najvažnije od svega.

Ovo je jedno veliko i lepo iskustvo za mene, gde sam upoznala i stekla mnogo poznanstava i prijateljstava – poručila je Sabina.

sabina kasumović

Ona se zatim osvrnula i na rezultate glasanja, a onda je uputila poruku svima koji su možda bili razočarani što se u velikom finalu nije bolje plasirala.

-Što se tiče samog glasanja, pogotovo od strane stručnog žirija, nemojte da se delimo na „naše“ i „njihove“ jer svi smo ljudi i svako njihovo glasanje je individualno i zasnovano na ličnoj oceni. Posebno se zahvaljujem osobama i medijskim kućama koje su pratile moj rad i davali mi podršku, veliko hvala zaposlenima u emisiji „Nikad nije kasno“. Volim vas sve i neka pesma ne prestaje – zaključila je finalistkinja deverte sezone.

Kako je Sabina Kasumović pevala u finalu „Nikad nije kasno“, pogledajte u videu ispod teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković