Miroslav Mišić u suzama nakon finala, otkrio da li je razočaran: „Teško mi je da vladam emocijama“

MIROSLAV MISIC 45 GOD. BEC ok 5

Nakon što mu je pobeda izmakla za dlaku, finalista šoua „Nikad nije kasno“ Miroslav Mišić Mijo, sabrao je utiske iz takmičenja.

Iako je tokom učešća ostavio neverovatan utisak kako pevački tako i životnom pričom zbog koje je plakao ceo region, nije uspeo da trijumfuje u velikom finalu, a sada je otkrio da li je razočaran.

MIROSLAV MISIC 45 GOD. BEC ok 4

Preplavljem emocijama, pevač se javno obratio svojim pratiocima kojima je neizmerno zahvalan na podšci koju su mu pružili.

Da vam se zahvalim na silnoj podršci, mnogo podrške sam dobio. Malo mi je teško vladati emocijama, suze mi idu, sve me to dira. Nismo pobedili, ali smo pobednici. Beskrajno hvala na podršci. Vidimo se 11.07 na koncertu u Kozarskoj Dubici uz mnoge goste. Idemo veselo, nema razloga za tugu– poručio je Mijo.

miroslav misic

Podsetimo, Miroslav je tokom sezone prošao kroz najtežu životnu borbu, kada se njegov sin Lazar (3) borio i izborio sa leukemijom.

2014. godine prvi put je stao pred Sašu Popovića na audiciji za „Zvezde Granda“, tada je dobio ozbiljne pohvale za pevanje, ali i kritike zbog viška kilograma.

-Imam dve ćerke Anju i Laru i sina Lazara. Ranije sam imao kosu, ali sam odlučio da je obrijem, razlog je sledeći. Prvog maja smo došli u Dubicu i sin Lazar je bio nešto bolestan, šepao je i odvedemo ga u bolnicu i dobijemo dijagnozu da ima leukemiju – kazao je Miroslav na početku sezone, ali se njegov sin izlečio i u četvrtom krugu došao da podrži tatu u emisiji.

MIROSLAV MISIC 45 GOD. BEC ok 2

Kako je Miroslav imao u tom periodu čak 170 kilograma, po savetu kreativnog direktora Granda rešio je da smrša, pa se tako pred samo pojavljivanje u emisiji „Nikad nije kasno“ podvrgao operaciji želuca.

-Tada je mene i Saša pohvalio da ja pevam i ubijam, ali mi je rekao da dođem sledeće godine i da nemam pola od kilograma koje sam imao. Opet mislim da bi bio inatniji da mi je rekao do emisije imaš tri meseca, skini trideset kila. Pokušavao sam nešto, skinem deset, dobijem petnaest kilograma. U jednom trenutku sam imao 170 kilograma, nazvao sam doktora i otišao na operaciju. Doktor Miroslav mi je spasio život, rekao mi je da za deset dana skinem deset kilograma, sve sam završio za četiri dana i sada imam nov život- rekao je Miroslav za Grand.

BONUS VIDEO- Miroslav Mišić finale:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić