Takmičarka iznenadila sve, Mare šokiran njenim odabirom pesme: „Nosi jednu veliku istinu“ (VIDEO)

Pevačica Sabina Kasumović priredila je prošle nedelje pravi spektakl u popularnoj emisiji „Nikad nije kasno“ i još jednim nastupom potvrdila svoj neosporni talenat. Osim o pevanju, svi su pričali o njenoj lepoti, dok je Mare bio posebno iznenađen izborom pesme.

SABINA KASUMOVIC 49 GOD. TUZLA 3
Sabina Kasumović – Mare šokiran njenim odabirom pesme

Sabina Kasumović – Mare šokiran njenim odabirom pesme

Publika je burnim aplauzom nagradila Sabinino izvođenje, a Jelena Kostov nije mogla da ostane imuna, pa je prokomentarisala Sabinin izgled.

-Svaka ti čast kako si otpevala. Ja sam sto puta rekla Maretu „Bože kol’ko lepa žena“. Stvarno si prelepa, rođena za scenu. Želim ti sve najlepše i samo gazi – rekla je Jelena.

SASA MILOSEVIC MARE NNK SNIMANJE 15112023 FOTO MUNJA 3 ok

Saša Milošević Mare otvoreno je rekao šta mu se u ovom izvođenju najviše dopalo, aludirajući na pesmu „Sa-Sa-Sarajevo“ koju je Sabina otpevala na Grandovoj sceni.

-Sabina, sjajno. Sjajan izbor pesme, baš mi je drago da ste ovu pesmu izabrali. Nije se puno puta čula na ovom tržištu, ali nosi sa sobom jednu veliku istinu, da je Sarajevo grad u koji se rado odlazi – rekao je on.

BONUS VIDEO: Sabina Kasumović – Nikad nije kasno – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković