„Tresla sam se“ Mama Mira otvorila dušu o sinu i neostvarenim željama: „Maštam o još jednom detetu“ (VIDEO)

Mirjana Milanović uprkos dugogodišnjem stažu i iskustvu u pevačkoj branši ove subote je osetila veliku odgovornost na sceni.

Naime, ona je u revijalnom delu zapevala sa svojim sinom zbog čega je nastala lavina emocija, a za naš portal sumirala je utiske ovoj nastupa.

Mirjana Milanović sin

Zadovoljna sam, mada uvek može bolje. Nešto sam se tresla, da li sam se malo uplašila. Nije to trema nego neki adrenalin, mislim da je to zato što mali nastupao sa mnom, pa sam imala tremu zbog njega– rekla je Mira koje priznaje da bi volela da joj i sin krene putem muzike.

Bilo je prelepo. To bi bilo divno da jednog dana čak i zapevamo zajedno– iskrena je pevačica.

Mirjana Milanović sin
Mirjana Milanović sin

Iako deluje da je Mira ostvarena na svim poljima, po prvi put je otvorila dušu o velikoj želji o kojoj godinama mašta.

Neostvarena želja mi je da imam još jedno dete. Imam i neke druge želje da još malo proputujem, ali smatram da nije kasno ni za šta kada čovek zna šta hoće i želi sasvim dovoljno- objašnjava takmičarka koja ima velku podršku svojih sugrađana.

Prate, imam veliku podršku ljudi. Svima hvala na tome, prezahvalna sam- kaže ona.

IMG 9704

Zanimalo nas je i kakve ambicije ima u ovom takmičenju.

Ja trideset godina pevam i želela sam da zaokružim sve te godine svog rada i biću zahvalna dokle god da stignem- rekla je Mira čiji ceo intervju možete pogledati u videu na početku teksta:

Podsećamo, Mirjana se ove nedelje nalazi na Fejsbuk glasanju gde se bori za prolazak u naredni krug, a ukoliko još uvek niste glasali to možete učiniti OVDE.

BONUS VIDEO- Mirjana Milanović- Nikad nije kasno:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/K. Marković