Azzaro na ivici suza nakon iznenađenja koje ga je zateklo za 50. rođendan: „Ne znam kako ovo da uzvratim“ (VIDEO)

Omer Karalić Azzaro rođendan

Proslavljeni finalista Omer Karalić Azzaro pre nekoliko dana proslavio je pedeseti rođendan povodom čega mu se javio veliki broj prijatelja i fanova koji su mu ovom prilikom iskreno čestitali na jubileju i poželeli ostvarenje svih želja.

Zahvalan na svakoj iskrenoj poruci koju je dobio, njegovo srce je već bilo ispunjeno, i nije mogao ni da zamisli kakvo ga iznenađenje tek čeka.

Omer Karalić Azzaro rođendan

Naime, njegova lepša polovina Vesna tajno je organizovala rođendansku žurku na kojoj je okupila njegove voljene ljude u jednom lokalu gde se pobrinula o svakom detalju.

Omer Karalić Azzaro rođendan
Omer Karalić Azzaro rođendan

Cela sala bila je ukrašena balonima, cvećem i svećama koje su ambijentu dali posebnu čar, a uz muziku i slavljenika koji se latio mikrofona žurka za pamćenje je bila zagarantovana.

Kao što običaji nalažu, slavljenika je dočekala i torta sa detaljima nota i klavirskih dikri sa koje je oduvao svećice.

uzuhuh
Omer Karalić Azzaro rođendan

Hvala mojoj lepšoj strani Vesni na velikom iznenađenju za moj pedeseti rođendan. Kada misliš da je sve prošlo i da te ništa ne može iznenaditi uspela je da me iznenadi i na jednom mestu da okupi moje najdraže. Mog brata, sestru, familiju, prijatelje. Nisam se nadao, kako sve ovo uzvratiti…Hvala ti ljubavi. Hvala svim ostalim gostima za super party nezaboravno– napisao je Azzaro, a kako je izgledalo iznenađenje pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić