KAPA DO PODA: Nepoznata koleginica se javila Sabini Kaltak zbog penzije, usledio gest kom se nije nadala

sabina kaltak poklonila haljinu zeni sa Fejsbuka

Sabina Kaltak napravila je nesvakidašnji potez nakon što joj se nepoznata žena javila na Fejsbuku i tražila joj da joj proda komplet odelo koje je nosila u njenom prvom pojavljivanju u emisiji „Nikad nije kasno“.

Naime, jedna žena iz Sombora, inače Sabinina koleginica iz zdravstva, javila joj se putem društvenih mreža i rekla da za dva meseca ide u penziju, kao i da bi volela da sazna koji konfekcijski broj Sabina nosi, budući da su joj se dopale odevne kombinacije koje je nosila u takmičenju, te da želi da ih otkupi.

Ali se nije nadala da će joj pobednica „Nikad nije kasno“ Sabina Kaltak dati odgovor koji će zateći i rasplakati.

IMG 20231104 WA0007

Sabina je istakla da je krupna žena, kao i da nije imala nameru da bilo šta od svoje garderobe prodaje, te će jednu od svojih odevnih kombinacija koje joj se sviđaju da joj i pokloni.

IMG 20231104 WA0010

Sabina Kaltak poklonila haljinu nepoznatoj ženi sa Fejsbuka

Izbor za poklon pao je baš na plavu kombinaciju koju je Sabina ponela u svom prvom pojavljivanju u šouu veterana, a koju je lično predala nepoznatoj koleginici koja ju je kontaktirala preko Fejsbuka.

U znak zahvalnosti žena je Sabini poslala fotografiju na kojoj pozira u njenom kompletu i zahvalila joj se na nesvakidašnjem gestu.

sabina kaltak poklonila haljinu 1

BONUS VIDEO: Sabina Kaltak otkriva da li estrada ima dijagnozu

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić