Login/Registracija

Sabina Kaltak iznenadila kolegu poklonom, on se odmah oglasio: „Divno je imati ovakve dame za prijatelje“ (FOTO)

Sabina Kaltak

Pevačica i pobednica osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Sabina Kaltak iznenadila je kolegu iz rodnog grada poklonom i zahvalila mu se na podršci u takmičenju.

Naime, Sabina mu je u znak poštovanja poslala tortu, a on je sve zabeležio i pevačici se javno zahvalio na društvenim mrežama.

381341075 1470059400427758 629279561105472269 n

-Veliko hvala Sabini Kaltal! Pobednici muzičkog serijala“Nikad nije kasno“. U znak zahvalnosti, što sam joj pružao podršku tokom takmičenja, poklonila mi tortu. Istu je osmislila i napravila divna Aida – napisao je on uz fotoigrafije i dodao:

-Divno je biti prijatelj ovakvim damama i ljudskim gromadama. Draga Sabina želim ti blistavu karijeru jer ti to i zaslužuješ. Draga Aida što više torti povodom ovako lepih trenutaka.

Podsetimo, Sabina je tokom takmičenja imala veliku podršku svojih sugrađana, a uvek je isticala da joj ta podrška mnogo znači.

DSC03237

Inače, ona je nedavno sa kolegama posetila snimanje nove sezone, a tom prilikom je priznala da joj scena već nedostaje.

-Jednom sam rekla da bih volela da sam ovde ova fotelja (smeh), da budem rekvizita ovde. Malo me je seta uhvatila, ali nadam se da ću ostati u ovom svetu i da mi u budućnosti neće toliko nedostajati takmičenje. Za mene je „Nikad nije kasno“ predivna uspomena- priznala je Sabina.

BONUS VIDEO: Velika životna ispovest Sabine Kaltak:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Facebook,
Autor: A.Milinković