Sabina Kaltak i Šemsa Suljaković na istom mestu: Pevačice ne skidaju osmeh sa lica (FOTO)

Sabina Kaltak 2

Pobednica osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Sabina Kaltak u prvom svom pojavljivanju predstavila se milionskom auditorijumu pesmom Šemse Suljaković „Javi se, oteraj tugu“.

Sada se na društvenim mrežama na veliko iznenađenje publike pojavila fotografija na kojoj njih dve poziraju zajedno.

Sabina Kaltak i Šemsa Suljaković

SABINA KALTAK 51 GOD. ORBERO SVEDSKA 23

Kako smo saznali, ova fotografija nastala je pre nekoliko godina kada su pevačice zajedno putovale iz Švedske za Bosnu, dok je Sabina još u takmičenju isticala da je upravo Šemsa njena omiljena pevačica

Inače, i Sabina kao i Šemsa preko dve decenije žive u Švedskoj, a ove zbog poslovnih obaveza često dolaze na Balkan.

Podsetimo, Sabina je pre nekoliko nedelja imala veliki povod za slavlje, udala je stariju ćerku, a tim povodom se oglasila za Grand.

-Danas je meni najemotivniji i najsrećniji dan. Danas mi se Džejla venčala i dušu mi napunila, obradovala me je, ali i neke suze mi idu na oči. Boljeg čoveka i zeta nisam mogla poželeti od dragog Saše. Danas je moja Džejla postala gospođa Zulčić i želim tu moju radost sa vama da podelim – rekla je ona za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Velika ispovet Sabine Kaltak

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Milinković