Zahvaljujući njima usledilo je iznenađenje u emisiji: Pogledajte ko je prošao direktno u naredni krug, a za koga možete glasati na Fejsbuku

ZIRI NNK SNIMANJE 22022024 FOTO MUNJA 3 ok 1

I ove nedelju ste imali priliku da uživate u još jednoj emisiji punoj zabave i omiljenog porodičnog serijala „Nikad nije kasno“.

Osam odličnih pevača dali su sve od sebe da se pokažu u najboljem izdanju, a njih pet je prošlo u naredni krug, dok tri takmičara nastavljaju borbu na Fejsbuk glasanju.

KANDIDATI NNK SNIMANJE 22022024 FOTO MUNJA 5 1

Žika je večeras rešio da iskoristi svoje pravo i da pusti i Mimu Orlović i Ivanu Đorđević direktno u naredni krug takmičenja, a pored njih žiri je odlučio da dalje idu Maja Bilić, Slaviša Đurić i Oliver Kostić, dok je publika glasala za Armana Morankića.

ZIKA JAKSIC NNK SNIMANJE 22022024 FOTO MUNJA 7 ok 1

Takođe kandidati koji su odlični bili, ali su manje sreće večeras imali su Slobodanka Sumajstorčić Tahir Ćehajić za koje možete glasati putem Fejsbuka (OVDE).

Ko će od njih dvoje proći u sledeći krug tamičenja, zavisi isključivo od vaših glasova, tako da ne gubite vreme i podržite svog favorita, a glasanje je otvoreno do utorka u ponoć.

nnk 31 1

BONUS VIDEO: Žika Jakšić se zbunio u emisiji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K.Marković