„Moj avion, moj kamion i moj milion“ Ružica Čavić ima pravo bogatstvo, žiri u šoku: „Ovo je nešto najlepše što sam videla“ (VIDEO)

Ružica Čavić osvojila je publiku još tokom prvog pojavljivanja u takmičenju „Nikad nije kasno“, a nakon njenog nedavnog nastupa svi su ostali bez teksta.

Neuobičajeno, autentično, nesvakidašnje, svetski. Ne znam šta da kažem zaista – odmah nakon nastupa je prokomentarisao Milan Dinčić Dinča koji je bio član žirija.

0A0A5396 1
Ružica Čavić nasmejala ceo studio kada se njima obratila

Ružica je u jednom momentu nasmejala kada je rekla rečenicu u kojoj je aludirala na sina Pavla i supruga Dejana.

-Ja moram da kažem da pored Žike sede moj avion, moj kamion i moj milion – istakla je Ružica pokazavši na sina i supruga.

-Tako je, sve u jednom. Nije kamion, ni avion, ali jeste milion – rekao je Žika i predstavio njenog sina i dodao da je kao pijanista nedavno nastupao na Kolarcu kao jedan od najtalentovanijih učenika Muziče škole u Čačku.

0A0A5400 2
Ružica Čavić nasmejala ceo studio kada se njima obratila

Irina Vukotić, TV voditeljka koja je bila član žirija u emisiji, bila je fascinirana Ružicinom energijom, kao i nastupom koji je ponosno propraćen od strane njenog sina.

-Ne znam da li si ti uspela da vidiš, sve vreme sam gledala tvoje dete kako on tebe gleda. Ovo je nešto najlepše što sam videla večeras – rekla je Irina.

IMG 8300 1
Ružica Čavić nasmejala ceo studio kada se njima obratila

Inače, Ružica je osvajala mnoge nagrade na raznim festivalima i takmičenjima, nakon čega se odjednom povukla sa scene, a sada je otkrila zbog čega je ipak odlučila da se vrati.

-Neki splet okolnosti u mom životu. Meni je bilo broj jedan da se ostvarim kao majka, i pošto smo sina dugo godina čekali, onda smo povukli ručnu i sve stavili sa strane dok nismo oformili porodicu. Evo sad kada je stao na noge i smatram da je već odrastao čovek, sad mogu da nastavim dalje – rekla je Ružica za Grand.

BONUS VIDEO: Ružica Čavić iskrena: „Bila sam u šoku nakon Žikinog poziva“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlović,
Autor: K. Marković