Nakon neizvesnog Fejsbuk glasanja, odlučili ste kog takmičara gledamo u polufinalu

presek glasova 1

Iz nedelje u nedelju članovima žirija, ali i publici na Fejsbuk glasanju sve je teže da donesu odluku o najboljima, a tokom prethodnih 48 sati vodila se još jedna bitka za ostanak u šou „Nikad nije kasno“.

Ivana Stojović, Saša Bradašević i Vahidin Mustafi osvojili su veliki broj simpatija publike kojoj nije bilo lako da u završnoj rundi odluči ko nastavlja muzičko putovanje.

rez g

Ipak, pravila su takva da samo jedan može proći dalje, a nakon sabiranja glasova ubedljivu pobedu odnela je Ivana Stojović sa 43% glasova, dok se od Saše Bradaševića koji je imao 18.9% podrške i Vahidina Mustafija koji je osvojio 38.1% glasova opraštamo.

Ivani čestitamo na prolasku u naredu fazu takmičenja, dok se Saši i Vahidinu zahvaljujemo na učešću i sjajnim performansima koje su nam priredili u najemotivbijem šou.

BONUS VIDEO- Žika Jakšić o Radi Manojlović i Bokši:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: S. Čumić