Ono što je uradio gitarista orkestra „Nikad nije kasno“ je za svako poštovanje: Kolege se odmah oglasile (FOTO)

ORKESTAR NNK SNIMANJE 11092023 FOTO MUNJA 11 ok

Rijad Habibović, gitarista orkestra „Nikad nije kasno“ uradio je ono što drugi nisu, pa mu mnogi zbog toga odaju veliko priznanje.

Naime, on se oglasio na društvenim mrežama i otkrio da želi da daje besplatne časove gitare svima koji to žele, a ovaj njegov gest podržale su u muzičarove kolege.

Vcrs cista 10ka Bez naseg @mijatviolinist malo sam posudio tvoju stolicu 20 00 NovaBh21 00 PrvaTv IdemoDalje Vol10 OrkestarNikadNijeKasno

Rijad ne krije da i sam danas nekada uzme privatni čas gitare, iako već godinama profesionalno svira, pa tako želi da pruži šansu svim mladim muzičarima da nauče nešto novo.

-Dragi prijatelji, želim da obavestim sve gitariste da već duže vreme nezvanično dajem časove gitare u obliku video snimaka u kojima detaljno objašnjavam sve ono što vas zanima vezano za određenu pesmu. Sa velikom radošću od danas dajem besplatne časove, kakve sam ja oduvek želeo da imam – napisao je on i dodao:

-Ono što je najvažnije jeste da i danas sa velikom posvećenošću učim od najboljih, studiram svaki ton, svaku notu, uzmem neki čas gitare. Pažljivo analiziram i osetim svaki stil, manir sviranja koji se može svakodnevno na nastupima. U pauzama izneđu snimanja, slobodno vreme koristim da pravim neke nove zvukove, to mnogo volim i uživam.

Capture 36

Odmah su se oglasile i kolege iz orkrstra „Nikad nije kasno“, dok je šef Joca Savić pozdravio ovaj gest kolege i prijatelja.

friends positivevibes holidayseason grateful

BONUS VIDEO – Članovi orkestra „Nikad nije kasno“ otkrili za koju pesmu uzimaju najveći bakšiš

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović/Instagram,
Autor: A.Milinković