Vahidin Mustafi sašio Ipčetov hit, Rada i Jana u transu: „Geni su to, oseti se u glasu!“

vahidin mustafi finska

Vahidin Mustafi Vaha (48) iz Subotice koji je poreklom iz Prizrena poslednji je nastupio u večerašnjoj emisiji „Nikad nije kasno“, a već po izlasku na scenu izazvao je gromoglasan aplauz.

-Ovaj studio je prelep. Podseća na neku pravu polarnu noć u Finskoj – rekao je Vahidin, zbog čega se Mare odmah našalio:

-Samo se nadam da se nisi smrzao pa si se setio Finske (smeh).

vahidin mustafi finska

Polarne noći Radu su potpuno fascinirale, pa se interesovala za ovaj fenomen, kao i za takozvanu auroru borealis, a nakon Vahidinovog objašnjena Mare je zakucao komentarom:

-Bliže Deda Mrazu.

Žiki Jakšiću nije bilo jasno o čemu Vahidin, Rada i Mare govore, pa je insistirao da Rada stručno objasni ovu prirodnu pojavu, a kako je to izgledalo pogledajte u videu ispod:

Rada je istakla da joj se jako dopada izbor pesama koje je Vahidin do sada pevao u takmičenju, a za večerašnju emisiju odlučio je da izvede numeru „Volesmo se samo jedno leto“ Ipčeta Ahmedovskog.

Kako je izgledao Vahidinov nastup pogledajte u videu ispod:

Jana Todorović je prva sumirala utiske nakon sjajne interpretacije.

-Čim je moj sa Kosova, čuje se to. Geni su geni. Ta energija, to se oseti u glasu. Srčano je sve onako – poručila je Jana koja je i sama nedaleko od Prizrena.

vahidin mustafi finska

Rada je bila zadovoljna Vahidinovim izvođenjem te mu je udelila niz komplimenata.

-Jako teška pesma. Ipče je bio onaj mali Rambo napadački i sviđa mi se što ste se potpuno predali toj pesmi punim srcem, dušom i telom. Osetila sam pravu emociju, pravu energiju. Svaka čast – rekla je Manojlovićeva, a sa njom je bio saglasan i premijer žirija.

-Ne treba mali Rambo kada si ti u pitanju. Može samo Rambo. Definitivno nikad nisi kalkulisao sa izborom pesama, svaki put ulaziš „fajterski“, pokažeš sve što znaš u datom trenutku i koliko možeš. Ovoga puta si isto to uradio. Bokša je samo pevao malo drugačije iza tebe. On je pevao „Gde si sada Manojlović Rado“ – istakao je Mare.

vahidin mustafi finska
IMG 6178

Rada se upitala da li je takmičar obratio pažnju na refren.

-Kaže „Uzalud te srce snilo kad venčanja nije bilo“, a Bokša gleda. Gde si moja izgubljena Rado ?!- našalila se Rada.

U revijalnom delu Vahidinu se na sceni priključila Jana i njih dvoje izveli su čuveni hit „Mi se volimo“, a kako je izgledao taj nastup pogledajte u videu ispod:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić