IZA KULISA: Žika Jakšić šokirao sakoom u finalu, kandidat ubeđen: „Znam ko je pobednik“ (VIDEO)

jdweio

Večeras će se održati spektakularno finale osme sezone šoua „Nikad nije kasno“ u kome učestvuje dvanaest talentovanih pevača, a samo troje okitiće se titulom pobednika.

Uzbuđenje u Grandovom studiju raste, a u to se uverila ekipa naše redakcije koja je prisustvovala završnim pripremama pred noć odluke.

Osim takmičara i sjajnog voditeljskog tandema Žike Jakšića i Dragane Katić, publika ispred studija nije krila uzbuđenje, ali i tremu zbog svojih favorita.

zkkahaui

-Sve je spremno za veliko finale! Svi takmičari su večeras moji favoriti, oni su svi pobednici ali i mi zajedno sa njima- poručio je Jakšić čiji stajling za ovu posebnu noć nikoga nije ostavio ravnodušnim.

-To je američki stajling! To su mi poslali moji prijatelji Draško i Branka, oni su doktori iz Čikaga. Poslali mi sako, gle kakav sam Amerikanac (smeh) Pipnite slobodno!- našalio se voditelj sa ekipom Granda.

Pred sam početak u studiju vlada potpuna euforija, a finalisti ne kriju uzbuđenje, ali i sreću što su dogurali do samog kraja takmičenja.

hszwa

-Ne razmišljam o pobedi. Jako mi je bitno da sam ovde večeras da mogu sa publikom ovde, kao i sa publikom kraj malih ekrana, ali i sa žirijem da pobedim, pardon da podelim svoju pesmu (smeh) – zbunio se Dejan Drašković.

Sudeći po atmosferi finalisti nisu imali tremu budući da su sve vreme đuskali podržavajući jedni druge, a orkestar „Nikad nije kasno“ i ovoga puta je briljirao te pojedine članove Grandove redakcije naterao da zaigraju i kolce.

uiu

-Ako večeras pobedim normalno da će u mojoj kafani biti slavlje i to veliko slavlje, tri dana ćemo da jedemo i pijemo!- poručila je Megi spremna da zablista i u finalnoj noći.

Koliko su veterani ozbiljno shvatili svoj zadatak svedoče i stajlinzi koje su danima i noćima pripremali.

-Sedam dana šivenja, sedam dana kidanja ovih lančića, čak 150 metara ovog lanca! Ma ne znam i sama koliko mi je konca otišlo, prsti su mi otekli, ne znam više ni kako se zovem od svega toga- zakukala je Jasminka.

uztf 1

Iako su takmičarke očekivano zablistale u svečanim toaletama, veliku pažnju na imidž obratili su i pripadnici jačeg pola.

-Supruga je kriva za svaki moj stajling. To ide ovako, ja finansiram, ali ona plaća pošto je novčanik kod nje- priznao je Edo Husarić.

Kao i tokom cele sezone raspevana atmosfera iza kulisa bila je i pred finalno veče, a šta se još dešavalo i ko za koga navija večeras saznajte u videu ispod:

Autor: J. Jović/ I. Ankić