Login/Registracija

Uživo finale „Nikad nije kasno“: Dragana Katić i Žika Jakšić zablistali u finalu,12 veličanstvenih bori se za pobedu

DRAGANA KATIC I ZIKA JAKSIC NNK FINALE FOTO MUNJA ok 1

Došlo je vreme da se posle 10 mesečnog odricanja i borbe. talenat, rad i zalaganje nagradi i odaberu pobednici osme sezone najemotivnijeg šou programa „Nikad nije kasno“.

Dvanaest veličanstvenih kandidata boriće se večeras za laskavu titulu koja će biti odabrani od stane publike putem SMS glasanja, onlajn putem Fejsbuka i glasova žirija koji će svoj sud dati putem lajv uključenja koji čine eminentne ličnosti iz sveta muzike.

Pobednici će osim statue, dobiti i pesmu, kao i kompletan marketing od strane Grand produkcije.

SNEZANA DJURISIC NNK FINALE 22 23 FOTO MUNJA 27 ok

Veliko finale otvoreno je na najbolji mogući način uz pesmu „Sve je ljubav“ koju je uživo izvela Snežana Đurišić koja će se zajedno sa Harisom Džinovićem i Sašom Miloševićem Maretom naći u žirijskim stolicama.

Dobro veče dragi naši prijatelji. Dobrodošli na finalnu emisiju koju otvara Snežana Đurišić sa jednom pesmom koja je simbol ove emisije. Sjajan početak. Pred nama je još jedna lepa noć, finale emisije „Nikad nije kasno“. Mogu reći da sam malo i radostan i tužan pred ovu malu pauzu, ali ne brinite od septembra se opet družimo – rekao je domaćin Žika Jakšić na samom početku i zahvalio se Snežani koja je pesmom otvorila divnu noć.

ZIKA DRAGANA SNEZANA DJ. FINALE NNK FOTO GRAND ok

Ovaj format emisije poručuje ljubav, slogu, divnu emociju, prijateljstvo. Za ovu publiku, vas dvoje, divan žiri, divan orkestar i za naše kandidate mislim da je prava poruka: „Sve je ljubav“– dodala je Đurišićka, dok je Dragana Katić pohvalila orkestar koji je tokom cele sezone maestralno pratio izvođače na velikoj sceni kao i Sašu Miloševića Mareta i kompletnu realizaciju, ali i milionski auditorijum koji je pomno pratio emisiju tokom prethodni meseci.

ZIRI NNK FINALE 22 23 FOTO MUNJA 10 ok

Dragana je, zatim, podsetila koji pevači će birati jednog od pobednika: Dejan Petrović, Goca Tržan, Željko Samardžić, Dušan Svilar, Tanja Savić, Kiki Lesandrić, Elvira Rahić, Tijana Dapčević, Mirza Selimović, Jasna Gospić, Dženan Lončarević, Milan Đurđević, Neda Ukraden, Šerif Konjević, Kaliopi, Bora Đorđević, Saša Matić, Dragan Kojić Keba.

Dragana i Žika otvorili su SMS i Fejsbuk glasanje i podsetili gledaoce da uz pićence i mezence glasaju.

NNK2023 finalisti telefon fullHD

Čast da otvori finalno veče imala je Miglena Nikolova Megi koja je nastupila prva i koja je zablistala u dugačkoj nežno roze haljini sa šljkocama, a njen stajling odmah je pohvalila Snežana Đurišić.

MIGLENA NIKOLOVA MEGI FINALE NNK FOTO GRAND 1 ok

Megi je odlučila da na samom početku razgali pubiliku numerom “Dok je mene, dok je pesme” od Vide Pavlović koja je nagrađena gromoglasnim apaluzom, ali i pohvalama od strane članova žirija.

– Au šta da kažem. Dosledno jednog velikog pevača poput Vide Pavlović. Divno ste to uradili, emocija, bravo, svaka čast- poručila je Snežana, a komplimentima se pridružio i Haris.

– Bio sam amlo skeptičan obzirom da je ovo jako teška pesma. Ja se ne bih usudio da je pevam, možda u nekom posebnom raspoloženju, ali vi ste je optevali bolje od pola aktuelnih kolega koji se bave ovim poslom koji su profesionalci– dodao je Džinović.

AMIL BISCANIN NNK FINALE FOTO GRAND 1 ok

Pod rednim brojem dva predstavio se Amil Bišćanin koji je u crnom elegantom odelu sa mašnom prvo pozdravio ceo svet i najavio kako će da pokaže sebe u najboljem svetlu.

Pre nego što je zapevao Mare je prokomentarisao kako je samouvereno stao na veliku scenu i da se u njegovom stavu vidi da je sigurno očekivao finale, na šta je vetran potvrdno odgovorio.

Za svoje finalno predstavljanje ostao je veran svom stilu i zapevao “Neću, neću dijamante” uz koju je podigao ceo studio na noge.

– Sjajna izvedba, bez ikakvog komentara. Obzirom da je uživo, to je zaista sjajno tako da pravac odavde na koncert – dao je svoj sud Haris.

JELENA MITROVIC FINALE NNK FOTO GRAND 5 ok

Jelena Mitrović iz Beograda nastupila je u velikom finalu pod rednim brojem 3. Kako smo od nje do sada navikli, nastavila je niz pop pesama, pa je za večeras odabrala numeru “Daljine”. Jelena se potrudila i da scenski donese pravu bajku, pa je zelena, duga, balska haljina upotpunila ugođaj celokuponog nastupa.

Publika je u finalnoj večeri njen nastup pozdravila ovacijama, a usledili su i komenrati stručnog žirija.

-Jako volim ovu pesmu i zaista je hrabar izbor. Kao i do sada, uspela si da izađeš na kraj sa velikim izazovom i ovo je pesma za finale. Sve je bilo dobro, od stajlinga do izvođenja, možda si samo mogla malo višu intonaciju, ali taj izbor prepuštamo vama. Čestitam ti rekao je Mare.

DEJAN DRASKOVIC FINALE NNK FOTO GRAND 2 ok

Šarmantni Dejan Drašković nastavio je niz sjajnih nastupa u finalnoj večeri emisije “Nikad nije kasno”. Za večeras je odabrao numeru Zdravka Čolića “Noć mi te duguje”, a nastupom je oduševio sve. Poseban stajling je birao za finalno veče pa se na Grandovoj sceni pojavio u crno-belom smokingu.

Žiri ga je nakon pevanja podržao u komentarima i poželeo Dejanu dugu i uspešnu karijeru.

-Jako dobro otpevano, agresivno, onako kako Čola zna, napadački. Ja nemam nekih sudijskih komentara velikih, meni je lakše sada da sudim i presudim nego kad sam bio član žirija u “Pinkovim Zvezdama”. Ovi ljudi ovde pevaju, a pevaju tu nema šta. Jedan savet imam za tebe, samo na krajevima kad ih pevaš, malo ih produži – rekao je Haris Džinović.

JASMINKA DUJMOVIC JASNA FINALE NNK FOTO GRAND 11 ok

Jasminka Dujmović Jasna iz Zagreba u velikom finalu omiljene porodične emisije nastupila je pod rednim brojem 5. Za ovaj nastup odabrala je pesmu “Samo” od Stoje, a svojim pevanjem podigla je sve u studiju i kraj malih ekrana na noge. U superfinalnoj večeri odabran je i poseban stajling, pa je Jasna večeras zablistala u kombinaciji kože i lanaca.

-Kakav je ovo šok i za nas bio, za nas koji znamo šta Jasminka peva. Ona ustvari sjajno peva. Ovo je bilo odlično, ali ako mene pitate ja volim više da Vas slušam kako pevate Terezu Kesoviju i sve što ste do sada pevali. Ovo je bilo dobro i odlčno smo se zabavili, čestitam – rekla je Snežana Đurišić.

PAVLE VITANOV FINALE NNK FOTO GRAND 6 ok

Makedonac Pavle Vitanov nastupio je pod rednim brojem šest, a pre nego što je zapevao Snežana mu je poželela sve najbolje i pohvalila ga za izbor pesme “Rozo moja”, koju ona obožava.

Emotivnu izvedbu uspotpunio je crnim odelom sa bordo kravatom koju je uprio sa ružom koju je držao u rucu sve vreme tokom izvođenja, a koju je na kraju poklonio Dragani Katić.

DRAGANA KATIC NNK FINALE 22 23 FOTO MUNJA 17 ok

– Ja ovo primam u ime svih žena, svih majki i svih sestara ovog sveta koje nas sada gledaju. Bili ste sjajni, ali moramo da čujemo i od stručnog lica– rekla je voditeljka koja je reč dala Harisu.

– Ovo je jedna veoma teška pesma kao što i sam znaš. Koja je iz tri dela, ima i dubinu i visinu. Ima prvio deo koji je nezahvalno pevati naročito u finalima. Ovde nemaš pravo na kiks, međutim odlično si je izneo i otpevao tako da je moj utisak odličan- dao je svoj sud Džinović, dok je Snežana pohvalila Pavla za fenomenalan nastup kojim joj je ugrejao dušu.

NATHALIE PRIJOVIC FINALE NNK FOTO GRAND 4 ok

Francuskinja Nathalie Prijović, finalistkinja sa 19-godišnjim prebivalištem u Kovinu večeras nastupa pod rednim brojem sedam.

Nakon retrospektive njenih maestralnih nastupa, Haris Džinović je javno pokazao oduševljenje ovom takmičarkom i sa njom započeo razgovor na francuskom jeziku, što je oduševilo sve u studiju.

ZIKA JAKSIC FINALE NNK FOTO MUNJA 2 ok

Nije Haris džabe živeo u Parizu dugi niz godina i on je talentovan za jezike. Ja sam mislio da znam francuski, ali znam svega tri, četiri reči- rekao je Žika, nakon čega je Nathalie zapevala hit Tine Tarner „Simply the best“.

-Bravo, Nathalie, jako i dosledno do samog finala– konstatovala je voditeljka, a Saša Milošević Mare zamolio kandidatkinju:

-Neću da mi nedostaju tvoji nastupi i želim da mi obećap da ćeš nastaviti da se baviš muzikom.

VLADIMIR STANKOVIC VLADICA FINALE NNK FOTO GRAND 4 ok

Osmi po redu u finalnoj noći nastupa Vladimir Stanković Vladica (50) iz Novog Sada, virtuoz na flauti koji se publici i žiriju predstavio pesmom „Odiseja“ Lea Martina.

Uz ovacije publike u studiju žiri nije štedeo reči hvale za ovog takmičara,

Dosta hrabar izbor, dosta si se dobro izborio- rekao je Mare, dok je Haris dodao da je teška numera koju je momački otpevao.

-Zaista uživam kada imam priliku da čujem čoveka koji je muzički obrazovan, predivno svira i uz to odlično peva. Čestitam vam još jednom – poručila je Snežana,dok je Žika zamolio sve gledaoce da glasaju za svog favorita.

ALEKSANDRA SASKA RAKONJAC FINALE NNK FOTO GRAND 5 ok

Simpatična profesorka engleskog Aleksandra Saška Rakonjac iz Bijelog Polja večeras nastupa pod brojem devet.

Dobro veče, svete. U ličnoj karti piše da imam 55 godina, a ja nešto nemam argumente za to- našalila se takmičarka, čime je nasmejala sve u studiju.

U finalu je sebi zadala domaći zadatak i otpevala hit „Stene“, a njen izbor žiri nije mogao a da ne pohvali.

Što bi reklo, ostavili ste srce na terenu- pohvalila je Dragana Katić takmičarkinu energiju i nastup.

-Vi ste ovo izveli jako lepo, na vaš način i to je ono što se traži- rekao je Haris, a Snežana iznenađeno i oduševljeno takmičarki dodala:

Mislim da bi trebalo da preispitate vašu krštenicu, jer ono što nam prezentujete priliči osobi od 30 godina.

EDVIN HUSARIC FINALE NNK FOTO GRAND 3 ok

Harizmatični veteran iz Srebrenika Edvin Edo Husarić osvojio vas je svojim talentom kroz
takmičenje i obezbedio mesto u finalnoj emisiji najemotivnijeg muzičkog šou programa na ovim
prostorima „Nikad nije kasno“, gde nastupa pod rednim brojem deset. Za finalno pojavljivanje odabrao je pesmu Šabana Šaulića „Meni je s tobom sreća obećana“.

Publika ga je pozdravila ovacijama, ali i žiri je u svojim komentarima podržao pevača koji je kroz celo takmičenje negovao narodnu muziku.

-Aplaudiram dugo, nema tu kaj da se veli i šta da se kaže. Čovek je otpevao onako kako treba, baš kako treba. Ne bi ja tu ništa dirao – rekao je Haris Džinović.

Dok je Mare prokomentarisao da Srebrenik treba da promeni ime u Zlatnik po tome kako pevaju građani ovog grada u Bosni.

SABINA KALTAK FINALE NNK FOTO GRAND 9 ok

Nakon Ede na scenu je stala i samouverena Sabina Kaltak koja je poslednju epizodu šoua iskoristila da zapeva pesmu Hanke Paldum “Crne kose”.

Maestralnim izvođenjem je oduševila sve u studiju, posebno Harisa Džinovića koji je nakon njenog nastupa ustao i pozdravio je aplauzom.

-Hoću samo Sabinu da pitam da li mogu da se slikam sa njom kasnije. Kad si počela da pevaš ja sam shvatio da je to to – rekao je Haris Džinović.

ZIRI NNK FINALE FOTO GRAND 4 ok

-Vi ste žena koja kada počne da peva, kaže to je tako i tako se peva. Svaka čast – dodala je Snežana Đurišić.

PETAR SPASOJEVIC FINALE NNK FOTO GRAND 5 ok

Kao poslednji, ali nikako manje bitan takmičar zapevao je Petar Spasojević emotivnu baladu “Bacila je sve niz rijeku”, a ukoliko smatrate da upravo ovaj veteran zaslužuje pobednu glasajte za broj dvanaest.

Oduševio je publiku i žiri koji je samo prokomentarisao da je Petar i u finalu bio na visini zadatka.

-Četitam ti na još jednom sjajnom nastupu – rekao je Mare.

-Ni šta ne bih ni dodala ni oduzela – rekla je Snežana, a sa njom se saglasio Haris.

HARIS DZINOVIC NNK FINALE 22 23 FOTO GRAND 13 ok

Nakon maestralih nastupa naših veterana, zapevao je i član žirija Haris Džinović koji je sa dve pesme podigao sve u studiju na noge, posebno Žikino čuveno odeljenje.

ZIKA JAKSIC FINALE NNK FOTO MUNJA 5 ok

Dragana Katić je nakon nastupa Harisa Džinovića zatvorila glasanje, a nakon reklama ćemo dobiti pobednike osme sezone.

ZIKA I DRAGANA FINALE NNK FOTO GRAND ok

Nakon reklama, voditeljka se zahvalila svim gledaocima, ali i ekipi koja realizuje ovaj projekat, a koja je tokom sezone radila bez greške.

Žika je naglasio da su svi takmičari koji su u finalu pobednici, ali se zahvalio svima koji su pratili sezonu i koji su večeras glasali.

Prvo smo dobili Fejsbuk pobednika, a to je Pavle Vitanov iz Strumice Severna Makedonija, koji je osvojio 44.604 glasa. Nagradu mu je uručila pevačica Snežana Đurišić.

PAVLE VITANOV 51 GOD. STRUMICA 46 ok

Nakon toga, dobili smo pobednika SMS glasova, a pobednica je Sabina Kaltak koja je osvojila 8.417 glasova. Statuu je uručio Haris Džinović koga je Sabina posebno osvojila svojim pevanjem.

SABINA KALTAK 51 GOD. OREBRO SVEDSKA 48 ok

Došao je trenutak da dobijemo pobednika stručnog žirija, a prvi se uključio Željko Samardžić koji je maksimalnih 12 poena dao Petru Spsaojeviću, Dusan Svilar se naredni uključio i 12 poena je dao takođe Petru. Tijana Daočević se sledeća uključila koja je rasporedila svoje glasove, a maksimalni broj poena dala je Sabini Kaltak.

ORKESTAR NNK FINALE FOTO MUNJA ok

Tanja Savić se naredna uključila, pozdravila sve u studiju, a maksimalnih 12 poena dala je Sabini. Nakon Tanje, javio se Kiki Lesandrić koji je makisamlni broj poena dao Dejanu Draškoviću.

Okrestar „Nikad nije kasno“ dao je svoje glasove, a gledaocima se obratio Joca Savić koji je saopštio glasove. Petar Spasojević dobio je 12 poena od orkestra.

ZIRI NNK FINALE FOTO GRAND ok

Milan Durđevič iz grupe „Neverne Bebe“ pohvalio je sve takmičare, a 12 poena dodelio je Nathalie Prijović.

Jasna Gospić se javila iz Marbelje i pozdravila sve, a maksimalni broj glasova je dala Aleksandri Rakonjac. Nakon nje se uključila Neda Ukraden koja je 12 poena dala Dejanu Draškoviću.

0A0A1854

Saša Matić pozdravio je sve iz tope Grčke, posebno Draganu, Žiku i Mareta. U svom izlaganju je rekao da je ovo bila jedana od najboljih sezona do sada. 12 poena je dao Sabini Kaltak.

Nakon reklama prvi se uključio Šerig Konjević koji je 12 poena dodelio Petru Spasojeviću.

FINALISTI NNK FOTO MUNJA 1 ok

Mirza Selimović je pozdravio se u studiju, a maksimalni broj poena dao je Edviu Husariću.

Bora Đorđević je pozdravio se i 12 poena dodelio takođe Edvinu Husariću.

Kaliopi je dvanaest poena Sabini Kaltak. Iz Beograda se uključio Dragan Kojić Keba koji je 12 poena dao Migleni Nikolovoj Megi.

ZIRI NNK FINALE FOTO GRAND 2 ok

Snežana Đurišić se oglasila iz sunčanog, pretoplog studija 1 na Košutnjaku, a 12 poena je dala Sabini Kaltak.

Nakon Snežane, glaso je Dženan Lončarević koji je 12 poena dao Petru Spasojeviću.

Haris Džinović se takođe javio sa sunčanog brda, takođe iz studija na Košutnjaku, a 12 poena je dao Sabini Kaltak.

Nakon toga je Dragana čestitala rođendan našoj Sari Vidaković iz orkestra, a posle je glasao Mare naš premijer.

On je dvanaest poena dao Petru Spasojeviću koji je pobednik stručnog žirija.

PETAR SPASOJEVIC 61 GOD. BEOGRAD 27 ok
0A0A2177
0A0A2331

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: Grand