PRETUŽNO: Takmičarka briznula u plač u finalu, niko nije mogao da je smiri (VIDEO)

nathalie place

U večerašnjem finalu šoua „Nikad nije kasno“ učestvuje 12 maestralnih talentovanih veterana koji su narodnjačkim i pop hitovima razgalili sve u studiju i kraj malih ekrana, a jedan od nastupa slomio je finalistkinju Nathalie Prijović, Francuskinju koja zbog jedne pesme nije mogla da zaustavi suze.

Tokom poslednjeg nastupa večeras u kom je Petar Spasojević otpevao hit „Bacila je sve niz rijeku“, Nathalie se slomila.

natali prijovic place

Finalistkinja je tokom celog nastupa lila suze, tešile su je i grlile kolege iz takmičenja, ali uprkos rečima podrške, nije mogla da se smiri.

Kako Grand saznaje, Nathalie se slomila zbog stihova „Bacila je sve niz rijeku“ koja ju je podsetila na supruga koji je nedavno sebi oduzeo život.

nathalie prijovic

Podsetimo, tokom takmčenja Nathalie je doživela veliku porodičnu tragediju zbog čega je i želela da odustane od šoua.

Moj suprug je sebi oduzeo život. Bio je izuzetno jak čovek, sposoban i veseo, ali očigledno živimo u nekom totalno suludom vremenuJoš uvek je sve sveže, još uvek je tu milion pitanja, a pre svega ogromna griža savest što nismo na vreme slutili tako nešto i nismo ni znale da imamo šta da sprečavamo. To je teret koji ćemo nas četiri nositi do kraja života. Da ne pričam koliku tugu osećamo, situacija je veoma traumatična – rekla je veteranka nakon tragedije.

U videu ispod pogledajte kako se Nathalie slomila tokom finala.

POGLEDAJTE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić