Ovo su favoriti poznatih u finalu „Nikad nije kasno“, jedan od pevača podržaće školskog druga

DRAGANA KATIC NNK FINALE 22 23 FOTO MUNJA 17 ok

Večeras se održava spektakularno, osmo po redu finale šoua „Nikad nije kasno“ u kom će za tri titule pobednika boriti čak dvanaest talentovanih kandidata, a za Grand poznate ličnosti i nekadašnji pobednici otkrili su svoje favorite.

Nekadašnji učesnici priznali su da su zbog finala odložili svoje obaveze, te će večeras srčano navijati i podržati svoje favorite. Jedan od njih je i pobedničko-bračni par Lenče i Goran Kukić koji je za naš portal otkrio svog favorita.

FINALISTI NNK FINALE 22 23 FOTO MUNJA 13 ok

-Večeras moje društvo i ja, uz dobro mezence i pićence, što kaže Žika, pratićemo finale. Moj favorit je Sabina Kaltak, ali sa obzirom da je Pavle Vitanov moj kolega, bivši komšija i školski drug iz osnovne muzičke škole glasaću za Pavle- rekao je Goran, dok je Omer Karalić Azzaro poverenje ukazao žiriju.

GORAN KUKIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 31

Kako je istakao, svi finalisti zasluženo su se našli u završnici, ali će sud prepustiti ljudima koji su skoro deset meseci odlučivali o njihovoj sudbini.

-Mislim da je žiri dovoljno profesionalac i kompetentan da će doneti ispravnu odluku. Verujem u Žiku, Mareta i ostatak ekipe da će izabrati najboljeg -istakao je Omer i dodao da ipak navija za jednu kandidatkinju.

-Moj glas ide Aleksandri Rakonjac, Saški ne znam da vam objasnim tačno zašto mi se izdvaja, nekako mi se dopada, mislim da je zaslužila. Zato 12 poena za Sašku (smeh).

omer karalic azzaro 4 ok

Iako je davno pobedila i pored mnogobrojnih obaveza, nekadašnja učesnica takmičenja veterana Zorica Erić pomno je pratila ovogodišnju sezonu. Zato će i finalnoj noći biti uz šou koji je i nju proslavio.

-Pratiću, glasaću, naravno. Moj favorit je Jelena Mitrović. Ona je „naša“ bez obzira što nije iz Čačka. Godinama radi sa mojim prijateljima iz orkestra La Campanella i naravno da ću svim srcem navijati za nju– izjavila je Zorica za Grand.

ZORICA ERIC ASMM SNIMANJE 21032023 FOTO FILIP 17

Finalnu noć neće propustiti ni nekadašnji pobednik Rifat Ramović koji ističe da je ova sezona jedna od jačih.

-Iskreno,ne znam na koga bih tipovao jer ima jako dobrih pevača. Ja navijam za Natali Prijović– rekao je Rifat i kao iskusniji kolega i neko ko je prošao tremu i uzbuđenje u finalnoj noći i nakon nje, poručio takmičarima:

-Savete dajem samo onima koji ih traže,ali sugerisao bih svima da zadrže kontakt sa ljudima koji organizuju i vode ovaj predivni, kvalitetni i najgledaniji šou program i sarađuju sa njima jer se radi o, pre svega,izuzetnim ljudima,a naravno i o vrhunskim profesionalcima kada je u pitanju muzika i produkcija.

c73e76cf4287c4c543a98ff3499761cad57d7fef

Odluka da se u zrelim godinama napravi značajan korak u životu je vredan poštovanja, pogoto kad se radi o učešću u emisiji „Nikad nije kasno“, tvrdi nekadašnja finalistkinja Zorica Akerman.

Mnogi imaju strah od sebe, porodice, ali i od komentara okoline, iz kruga u krug sreća i ponos postaju sve veći. Trenutak kada sebe vidite na ekranu je neprocenjiv, a finalno veče kruna jednog divnog druženja sa ekipom Grand produkcije, ali i sa saborcima. Želim da to samopouzdanje i sreća budu ono što će učiniti da od sebe daju ono najbolje, da ne misle na plasman… jer ono posle će biti možda još važnije. Da na pravi način iskoriste novu životnu priliku, da pevaju srcem i dušom- poručila je Zorica svim takmičarima i dodala da po prvi put ove sezone nema favorita.

Za mene su svi pobednici samim tim što su došli do finala – dodala je.

52c9c8be1ffea52fe144f3f2962b90f533819b91

Veliko finale šoua „Nikad nije kasno“ i Maji Marinković promenio je život, budući da je u velikoj završnici ostvarila svoj san iz mladosti da peva na velikoj sceni uz ovacije i podršku publike. Isto želi da večeras dožive i ovogodišnji finalisti.

-Biću svim srcem uz sve njih večeras. Svi su bili sjajni, čestitam svima i želim da uživaju u nezaboravnoj noći-poručila je Maja koja je otkrila za koga i zašto će navijati u finalu:

-Dame koje pevaju zabavnu muziku Saška Rakonjac ,Jelena Mitrović i Natalie Prijović su imale divne interpretacije,a gospodin Petar Spasojević je prenosio glasom – čuda!

d813e6af8a8e5e0255d30ba253a56aae01e22dc9

Aleksandra Tadić Cipka, nekadašnja zvezda „Granda“ imala je tu čast da ove sezone podrži i peva sa talentovanim veteranima, a iako su joj svi dragi, za jednu kandidatkinju posebno navija.

-Definitivno za Sabinu Kaltak, oduševila me svojim primarnim zanimanjem i načinom interpretacije. Žena sa posebnom emocijom u glasu, imala sam priliku da je upoznam u emisiji u kojoj sam gostovala-rekla je Aleksandra i svim finalistima dala savet zlata vredan:

-Pre svega treba da veruju u sebe i svoje snove i da zapamte da nije bitno koliko godina imaju, bitna je želja i ljubav prema muzici. Za mene su svi oni pobednici jer nisu odustali od svojih snova! Srećno svima i neka pobedi najbolji.

b603f172ff380a33b804cc81219b84003ee0d1a9

BONUS VIDEO: Ovako pevaju finalisti „Nikad nije kasno“

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić