Nakon što je rasplakao region nastupom koji je posvetio pokojnoj supruzi, Petar Spasojević ogolio dušu: „To su emocije iz srca“ (VIDEO)

Capture 5 14

Veteran Petar Spasojević rasplakao je milionski auditorijum i sve u studiju ove nedelje nastupom u emisiji „Nikad nije kasno“.

Svima su lile suze nakon što je pre pevanja otkrio da je njegova supruga preminula pre manje od mesec dana nakon borbe sa opakom bolešću.

Capture 5 15

Lavina emocija izašla je iz njega u pesmi „Svirajte noćas samo za nju“ koju je posvetio voljenoj Zorici koja mu je bila velika podrška u životu.

Nakon nastupa, Petar je pred našim kamerama ogolio dušu i otkrio da su se sve emocije koje poseduje u sebi rasule na Gradovoj sceni tokom ovog nastupa i da je odlazak supruge nemerljiv gubitak kako za njega, tako i za negove dve ćerke koje su ostale bez majke.

-Jeste, sve su to emocije iz srca, iz duše, to je tako i to je život. Ja se nadam da je ponosna na mene, ovaj nastup sam posvetio i svojim ćerkama koje su bile čak izloženije nego ja u nekim trenucima. Tako da je ovo jedna zahvalnost i njima, ako to može kroz pesmu da se kaže – rekao je Petar na samom početku razgovora za Grand.

IMG 0776

Veterana su posebno ganule suze Žike Jakšića, a priznao je da će ova pesma zauvek biti posvećena njegovoj pokojnoj supruzi.

-Nema kome drugom da bude posvećena, to mora da bude tako. Žika je emotivan i dobar čovek, nama fale anđeli, a Žika je jedan od tih anđela – dodaje on.

Podsetimo, veteran je pre svog nastupa u ovonedeljnoj emisiji otkrio da mu je supruga Zorica preminula, a reči koje je izgovorio na sceni su nešto najemotivnije što se dogodilo u ovoj emisiji tokom osam sezona.

-Večeras pevamo pesmu koja nema cenu, pošto je moja supruga preminula. Prošli put kada smo bili ovde, ona je bila dobro, sad je situacija takva i za ćerke, i za moje prijatelje i za sve koji me znaju – rekao je Petar pre svog nastupa.

U videu pogledajte šta je još Petar rekao pred našim kamerama:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković