Login/Registracija

Nakon što je rasplakao region nastupom koji je posvetio pokojnoj supruzi, Petar Spasojević ogolio dušu: „To su emocije iz srca“ (VIDEO)

Veteran Petar Spasojević rasplakao je milionski auditorijum i sve u studiju ove nedelje nastupom u emisiji „Nikad nije kasno“.

Svima su lile suze nakon što je pre pevanja otkrio da je njegova supruga preminula pre manje od mesec dana nakon borbe sa opakom bolešću.

Lavina emocija izašla je iz njega u pesmi „Svirajte noćas samo za nju“ koju je posvetio voljenoj Zorici koja mu je bila velika podrška u životu.

Nakon nastupa, Petar je pred našim kamerama ogolio dušu i otkrio da su se sve emocije koje poseduje u sebi rasule na Gradovoj sceni tokom ovog nastupa i da je odlazak supruge nemerljiv gubitak kako za njega, tako i za negove dve ćerke koje su ostale bez majke.

-Jeste, sve su to emocije iz srca, iz duše, to je tako i to je život. Ja se nadam da je ponosna na mene, ovaj nastup sam posvetio i svojim ćerkama koje su bile čak izloženije nego ja u nekim trenucima. Tako da je ovo jedna zahvalnost i njima, ako to može kroz pesmu da se kaže – rekao je Petar na samom početku razgovora za Grand.

Veterana su posebno ganule suze Žike Jakšića, a priznao je da će ova pesma zauvek biti posvećena njegovoj pokojnoj supruzi.

-Nema kome drugom da bude posvećena, to mora da bude tako. Žika je emotivan i dobar čovek, nama fale anđeli, a Žika je jedan od tih anđela – dodaje on.

Podsetimo, veteran je pre svog nastupa u ovonedeljnoj emisiji otkrio da mu je supruga Zorica preminula, a reči koje je izgovorio na sceni su nešto najemotivnije što se dogodilo u ovoj emisiji tokom osam sezona.

-Večeras pevamo pesmu koja nema cenu, pošto je moja supruga preminula. Prošli put kada smo bili ovde, ona je bila dobro, sad je situacija takva i za ćerke, i za moje prijatelje i za sve koji me znaju – rekao je Petar pre svog nastupa.

U videu pogledajte šta je još Petar rekao pred našim kamerama:

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/yutube,
Autor: A.Milinković