Pevačica dugo vodi bitku sa rakom, naredne tri godine su ključne: „Verujem da ću ozdraviti“

jasna sa suprugom

Više od dve godine Jasna Arnautović, nekadašnja finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“, vodila je najtežu bitku nakon što joj je saopšteno da ima kancer. Od tad je pevačica bila na raznim iskušenjima i pred brojnim izazovima koje je sad zahvaljujući hemioterapijama savladala.

Iako još uvek nije u potpunosti pobedila opaku bolest, Jasna kaže da je najgore prošlo.

-Za sad sam dobro, ali kontrole su još uvek u toku. Najteže je prošlo, ali moram biti oprezna i naredne tri godine – započinje priču Jasna i nastavlja:

-Imam hormonsku terapiju i moram da sačekam još tri godine kako bi videla prave rezultate. Za sad su nalazi uredni, a i sama sam pozitivna osoba i nadam se i verujem da ću u potpunosti ozdraviti. Ako Bog da, i da se taj maligni karcinom više neće vratiti nikad nikom na ovom svetu, pa ni meni.

jasna arnautovic

Nakon agresivne terapije Jasna je ostala bez kose, a često je u trenucima pada energije i volje zahvaljivala Bogu što kraj sebe ima porodicu koja joj daje neizmernu snagu da nastavi lečenje.

Kosa je porasla, hvala Bogu, ali onkolozi kažu da godine trebaju proći da se organizam regeneriše. Polako, doći će sve na svoje i nadam se i verujem – istakla je takmičarka.

jasna 1

BONUS VIDEO – Jasna Arnautović live u emisiji „Nikad nije kasno“

Foto: Z.K.Munja/Fejsbuk,
Autor: I. Ankić