Login/Registracija

Emotivna ispovest Omera Karalića Azzara: „Čeprkam po uspomenama, samo mi ona daje volju za životom“

Prethodnih nekoliko meseci život prošlogodišnjeg finaliste Omera Karalića Azara se potpuno promenio. I najlepše, ali i one najtužnije boje obeležile su period iza njega, a ekskluzivno za Grand je otkrio kako se sada oseća.

-Mnogo razmišljam. Bila je godišnjica od stradanja mog sestrića, a onda rođendan mog oca, pa mi fali. Čeprkam po lepim momentima, po uspomenama. Ali dobro, koračam svesno napred. Bitno je da sam zdrav. Svi ćemo jednog dana otići tamo. Imam dosta lepih sećanja sa roditeljima, samo se nekada malo vratim nazad- otvorio je dušu Azaro o bolnim momentima koji ga tište iznutra.

Svetla tačka i motiv da nastavi dalje i bori se, kao što je to činio punih deset meseci na Grandovoj sceni je njegova naslednica Amalija.

Ćerkica mi daje najveću snagu i želju za daljim životom. Trudim se da pozitivno gledam u budućnost- priznao je Omer.

Kako kažu posle kiše dođe sunce, a ako je sudeći po poslovnim uspesima krenulo je sve na bolje. Iako je odlučio da ostane misteriozan kada je reč o muzici, nije odoleo da nam ne otkrije delić onoga što priprema za publiku.

-Ide sve kako treba, pesma je gotova, spot je tu, ali svakako ćemo uskoro pričati o daljim planovima za muziku. U svakom slučaju veoma sam uzbuđen i jedva čekam nove projekte- poručio je ushićeno prošlogodišnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“.

Podsetimo, pre četiri meseca pevač je izgubio i rođenu sestru Đuzu koja je bolovala od multipla skleroze.

 Preselila se u 46. godini na drugi svet! Sunce moje, brat te nikad neće zaboraviti. Moja Đuza, moje pile malo, moja sestra, moja hrabrost, moj najveći borac… Uvek ću te voleti. Ne znam kako ću sad?! –poručio je tada neutešni pevač.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović