Pevač otkrio kako mu je Žika Jakšić promenio život: „Nisam ličio na sebe, da me on nije kritikovao ostao bih isti“

pevac otkrio kako mu je zika jaksic promenio zivot
Pevač otkrio kako mu je Žika Jakšić promenio život

Bivši učesnik „Zvezda Granda“ Ognen Zdravkovski ne krije da mu je producent i voditelj Žika Jakšić jednom rečenicom promenio život iz korena.

Pevač otkrio kako mu je Žika Jakšić promenio život

zika jaksic opcinjen glumicom
Pevač otkrio kako mu je Žika Jakšić promenio život

Pevač priznaje da je u jednom momentu imao višak kilograma, ali je u poslednjih nekoliko meseci uspeo da smrša i to je sve nakon razgovora sa Žikom.

-Poslednjih pet meseci smršao sam dvadeset kilograma, onda sam morao malo da se ugojim nisam ličio na sebe i sada je ovako, držim liniju. Kao nov sam, bilo je teško išao sam na treninge, pazio šta jedem i eto rezultata – rekao je on.

32b7cf97f7a19f32d4d95de9c6ddfb0b44d28ffc
Pevač otkrio kako mu je Žika Jakšić promenio život

Ognen je u emisiji „Grand Magazin“ otkrio kada se dogodio preloman momenat kada je odlučio da smrža i dodao da mu je jedna Žikina rečečenica promenila pogled na život.

-Ja sam i pre toga hteo da smršam, ali sam otišao na snimanje emisije „Nikad nije kasno“ i Žika mi kaže „Ti prelepo pevaš i izgledaš, ali moraš da vodiš računa oko kilaže, dokle ćeš još da ideš“. Da me on nije iskritikovao ostao bih isti i zahvalan sam Žiki na tome – kazao je Ognen.

BONUS VIDEO – Žika Jakšić se zbunio u emisiji

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković