Da se naježiš: Ovakva emocija dugo nije zavladala u emisiji, zbog jednog nastupa nastao muk u studiju (VIDEO)

Ove nedelje čeka vas još jedna sjajana epizoda emisije „Nikad nije kasno“, čija će vas energija polako pripremati za predstojeće praznika, a zbog jednog nastupa nastao muk u studiju.

U žiriju će se pored predsednika Saše Miloševića Mareta naći i Vanja Mijatović kao i još jedno poznato lice koje je Žika na neobičan način najavio.

zbog jednog nastupa nastao muk u studiju

Za gledaoce koji ne znaju ko je momak u žiriju to je Zvezda granda koji je učestvovao u takmičenju pre šest godina i jedan od najboljih pevača koji se krio krije se kao televizijski voditelj Stefan Buzurović. Ličiš mi na pevača, onako moćno mi izgledaš- rekao je Jakšić, na šta se nadovezao glumac:

Može, na televiziji se inače laže što ne bi i sad– nasmejao je sve Stefan.

STEFAN BUZUROVIC NNK SNIMANJE 01112023 FOTO MUNJA 22 ok

Zbog jednog nastupa nastao muk u studiju

Veterani će ove nedelje biti u posebnom raspoloženju, a neki od njih će maletene dovesti publiku i žiri do suza svojim performansima.

Dragi naši gledaoci nekad muzika može da bude i umetnost- poručio je Žika dok je uživao u izvođenju pesme „Rasti rasti moj zeleni bore“.

nnk i
Zbog jednog nastupa nastao muk u studiju

Drugi će ipak svojom energijom razmrdati studio.

Čini mi se da hoćete da poletite koliko energije imate i da biste voleli da ova pesam traje jop tri minuta, vidi se to i oseća se. Ja volim energične neastupe, svaka vam čast- rekla je Vanja.

Delić neverovatne atmosfere koja vas čeka sutra od 21 čas, pogledajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO- Stefan Buzurović o kafani:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić