„Bolje bih prošla da lažem“ Goca Tržan besna na novinare, otkrila šta je izbacuje iz takta: „To me užasno nervira“

GOCA TRZAN ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 6 ok
Goca Tržan besna na novinare

Iako je na javnoj sceni dugi niz godina, zbog pojedinih pitanja je Goca Tržan besna na novinare koji je često izbace iz takta.

Pevačica je gostovala u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ u kojoj je otkrila kako podjednako uživa u voditeljskoj karijeri koju gradi paralelno sa pevačkom.

Goca Tržan besna na novinare

Ja se toliko dugo dosađujem u televizijskim emisijama da sam konačno napravila svoju. Vrlo malo ima novinara i emisija gde sam se osećala kao neko ko je tu došao sa nekim da razgovara, zato ja želim da se moji gosti osećaju kao ravnopravni sagovornici– kaže Goca koju određena pitanja novonara izbacuju iz takta:

GOCA TRZAN ZGS SNIMANJE 30112023 FOTO MUNJA 56 ok

Goca Tržan besna na novinare

Mene često pitaju pitanja koja imaju veze samo sa tabloidima i sa tim nekim šturim pitanjima iz moje biografije koju su pročitali na internetu. Mene to užasno nervira kada me pitaju šta mislim o nečijem albumu. Druže, ne mislim ništa, ne slušam domaću muziku i bolje bih prošla da lažem, ali ne umem. Nije da ja neću ili da ponizim nekog kolegu, ne slušam, ne puštam domaći radio, ali da me pitaš za Ramštajn to znam– objasnila je u emisiji „Zvezde Granda Specijal“.

BONUS VIDEO- Goca Tržan splet pesama- Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić