Lenče i Goran Kukić ogolili dušu o problemu u braku: Zbog jedne stvari se razilaze (VIDEO)

LENCE I GORAN

Pobednici najemotivnijeg takmičenju u regionu „Nikad nije kasno“ i jedan od najskladnijih estradnih parova Lenče i Goran Kukić ostavili su veliki pečat na Grandovoj sceni.

Iako je od njihovog trijumfa prošlo nekoliko godina potražnja za njima ne jenjava, a ljubav koju im verna publika i dalje pruža daje im veliki vetar u leđa, o čemu su govorili ekskluzivno za Grand.

-Zbog te publike i njihove ljubavi imamo još više energije da radimo sve više i više jer kada je tvoja publika zadovoljna imaš mnogo više motiva da radiš na novim pesmama i koncertima. Ljudi stvarno hoće da nas vide pogotovo što posle „Nikad nije kasno“ nisu imali priliku da nas viđaju- rekla je Lenče sa osmehom, a s obzirom da rade punom parom Goran je priznao kakvu vrsta veselja najviše voli.

-Koncerti su najinteresantniji jer privatna veselja radimo već niz godina, a svako osveženje je dobrodošlo. Mi uvek gledamo da sve odradimo profesionalno i važno je što radimo sve s ljubavlju- objasnio je bračni par Kukić, a svojom reakcijom Lenče je uspela da nas dobro nasmeje.

-Ja se ponašam kao da je to veselje moje! Šta ja znam, ubacim dobro raspoloženje i shvatim to kao sopstveno veselje! (smeh)

47c0a979673e698bb6c11764f664b8e3f60a0c4e

Iako su skladni i na sceni i u privatnom životu, kao i u svakom braku i kod njih postoje razmirice, a Goran je kao iz topa priznao šta ga najviše nervira kod njegove lepše polovine.

-Kada ustanemo ja hoću da popijem kafu natenane, a ona odmah počne da govori. Ja se mislim ćuti Lenče bre! (smeh) Zato ja siđem na prvi sprat da popijem kafu, siđem u svoju rezidenciju- sa osmehom je ispričao nekadašnji pobednik.

JBJFNKF

Iskrena je bila i Lenče koja tvrdi da u svakoj ljubavi ponekad mora da dođe do sitne čarke.

-Taj slučaj mene nervira jer on neće da me sluša i na kraju ja pijem sama kafu sama na drugom spratu, a on na prvom. To je sloga! (smeh)- ispričala je za Grand.

A zbog čega Goran tvrdi da je Lenče veoma posebna saznajte u videu ispod:

Foto: Printscreen/ Instagram,
Autor: J. Jović