Login/Registracija

MAJA MARINKOVIĆ I DALJE VERUJE U ČUDA: Ponosna veteranka je dočekala svojih 5 minuta slave (VIDEO)

Ona je verovala u čuda i čuda su se dogodila Maji Marinković, u njenom slučaju nakon takmičenja u emisiji „Nikad Nije Kasno“, čekala je svoj trenutak i desio se.

U svetu čuda sam oduvek, ali najpre sam verovala u sebe i onda sam se usudila na korak „Nikad Nije Kasno“, i onda su zaista usledila čuda u svakom smislu, ponajviše u ovom prelepom spotu i pesmi na koju sam jako ponosna i srećna– rekla je Maja.

Kako je leto bilo radno za pevačicu ali ona sa osmehom na licu to nije doživela naporno.

Celo leto pa i ova jesen je bila radna, a samim tim imam još zakazanih nastupa, svuda sam po Srbiji i stvarno uživam- iskrena je bivša veteranka.

Maja je ponosna na svoju decu, i ona su se našla u njenom spotu. Njena najveća podrška i velika ljubav. Sa ponosom može da kaže da i oni stalno pevuše pesmu pod nazivom „Čuda“. Zahvaljujem se i svojim roditeljima što su bili velika moja podrška, i njima posvećujem sve ovo.

Na pitanje koje čudo bi volela da joj se sada desi, odgovorila je:

Volela bih da nadalje isto kao do sada snimam nešto iza čega ću stajati i nakon mnogo godina, da mogu sa ponosom da kažem da sam ja to snimila.

Marinkovićeva je prokomentarisala da bi volela da ima duge noge kao Brena ili Sneki, ali ipak iako je niska žena, zadovoljna je svojim izgledom.

Šta je još rekla Maja Marinković, možete pogledati u videu ispod.

Foto: Instagram,
Autor: B.Stuparušić