AZZARO NE STAJE: Puni klubove širom Evrope i baca publiku u trans svojim performansima: „KIDAJ KRALJU“ (VIDEO)

omer karalic azzaro 2 ok

Omer Karalić Azzaro, u prethodnoj sezoni „Nikad nije kasno“, osvojio je srca milionskog auditorijuma, a iako mu je u finalu pobeda izmakla za dlaku, nakon takmičenja nastavio je da osvaja celu Evropu svojim glasom.

Popularnost koju je stekao u šou vetrana iskoristio je na najbolji mogući način, a o tome koliko je voljen među publikom svedoči činjenica da gotovo mesecima unapred bukiran.

On je pre nekoliko dana napravio žurku za pamćenje u Dizeldorfu gde je napunio jedan lokal do poslednjeg mesta i gde su prisutni uživali u njegovom performansu od početka do kraja sa istim žarom.

262b6af68dbce43d200541835b229da79b819640

Ipak, jedan specijalan trenutak kada izvodi numeru „Stipu gatibo“, podelio na svom Instagramu i pokazao kako kida rokerske pesme uz koje su gosti u transu.

„To legendo“, „Kakva energija“, „Samo rokaj kralju“, neki su komentara pratilaca koje je oduševio ovaj video.

Podsetimo, on je nedavno za naš portal otvoreno govorio o ljubavnom životu i pozitivnim promenama koje su se dogodile.

-To je jedna lepa i dugačka ljubavna priča. Upoznali smo se na jednom od mojih nastupa, sigurno tome ima više od godinu. Kliknuli smo na prvu, zapravo čim su nam se pogledi spojili i već godina dana uživamo u ljubavi. Zaista nam je lepo kad smo zajedno.Ona je frizerka, ima svoj salon u Hamburgu i majstor je svog zanata. Velika mi je podrška u mom poslu, poštuje moj poziv, kao i ja njenšto je jako bitno u jednoj skladnoj i zdravoj vezi– kazao je on za Grand.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić