Login/Registracija

Takmičarka potezom iznenadila Žiku Jakšića, on šokiran i ponosan: „Ovo se prvi put dešava u takmičenju“

Dragana Vujinović (44) iz Futoga oduševila je sve u prvom krugu šoua „Nikad nije kasno“ kako svojim talentom, tako i neverovatnim ambicijama koje je javno pokazala u takmičenju.

-Znam šta hoću, šta neću, u tom nekom delu sam sazrela. Ambiziozna sam i znam da ono što želim ću ostavriti- rekla je takmičarka u prvom krugu i otkrila da je pevanjem počela slučajno da se bavi na lokalnom radiju.

U mladosti je stalno imitirala Lepu Brenu, ali je umesto žarke želje da bude pevačica odlučila da se posveti studijama. Završila je Ekonomski fakultet, a pre tri godine upisala je i master studije na fakultetu Tehničkih nauka, a diplomu je, na veliko iznenađenje svih, donela u emisiju.

Čim se pojavila u drugom krugu Dragana je pokazala svoj master rad, što je sve iznenadilo.

-Koliko ovde ima strana? Mnogo… Je l’ ima mene tu, jesi stavila moju sliku?- pitao je Žika, a zatim joj čestitao na master radu koji je završila sa desetkom.

-Moram da te pohvalim. Čestitam, bravo! Imamo obično takmičare koji završe fakultet, koje smo udavali. Ali ovo je prvi put da imamo takmičara koji je tokom učešća završio master rad – konstatovao je Jakšić, a zatim je pitao kojom pesmom će da brani drugi master rad.

-Bitanga i princeza – odgovorila je Dragana, a potom uživo zapevala veliki hit grupe „Bijelog dugmeta“ tokom kog su svi bili na nogama.

Žiri u sastavu Jelena Bačić Alimpić, Saša Milošević Mare i Jelena Gebrec nisu mogli da sakriju oduševljenje kako Draganinim nastupom, tako i master radom koji je donela u emisiju.

-Oseti se ta novosadska toplina i energija. Jedan topao i energičan glas, pun pogodak – rekla je spisateljica i voditeljka Jelena, dok je Mare dodao:

-Večeras smo slušali pevača koji je dve klase iznad pevača iz prvog kruga. Ovo je bilo sve na mestu, otpevala si sa puno znanja!

U revijalnom delu takmičenja Dragana je zapevala sa bratom Đorđem pesmu „Kreni“ koju u originalu izvode Severena Vučković i Leo Kazić, a tokom koje su pokazali i specijalno osmišljenu koreografiju.

-Svaka čast, oni su ovo navežbali – konstatovao je Žika tokom nastupa, a Gerbec dodala:

-Preslatki su. Sad je ona opuštena kad ima podršku brata.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja/F. Popović,
Autor: I. Ankić