Login/Registracija

NIJE ZA ONE SA SLABIM ŽELUCEM: Zbog PRIZORA U STUDIJU MNOGI BI PALI U NESVEST! Žika pobegao, a Dragana Katić MRTVA LADNA (VIDEO)

Nasmejanoj i veseloj ekipi šoua „Nikad Nije Kasno“, večeras će se pridružiti Jelena Gerbec i Jelena Bačić Alimpić koje će svojom energijom doprineti u realizaciji još jedne neverovatne emisije.

Kako ste navikli, pre početka snimanja Žika, Dragana i Mare vole da se podruže sa svojim gostima gde u bekstejdžu uz razgovore i šale se pripremaju za rad u najlepšoj atmosferi u studiju na Košutnjaku.

Sjano stilizovane sve tri dame, dobile su mnoštvo komplimenata za izgled, a onda je jedan član ekipe odlučio da se našali sa voditeljkom kada joj je na stolicu postavio veliku plastičnu bubu koja je na prvi pogled izgledala poprilično stvarno.

Ipak, hrabru Draganu ništa ne može tako lako da uplaši, pa je sa začuđenom facom sklonila igračku sa stolice pitajući se ko se to našalio.

Glavni veseljak, Žika Jakšić vodio je računa da se atmosfera zagreje već na tonskoj probi kada je zaigrao u ritmu muzike dok je Gerbecova pevala, a Bačić Alimpić ostala očarana neverovatnom energijom koja se širila. Kako joj je Mare objasnio to je samo delić ludila koja sledi u nastavku i zato i vi brzo kliknite na video ispod da vidite kakav je provod vladao pre nego što su se uključile kamere.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić/ I. Grk