SUZE SAME IDU, NAJEMOTIVNIJA SCENA DO SADA U EMISIJI: Veteran posvetio pesmu supruzi, sin im zapevao, a onda je Žika uradio nešto neočekivano

IMG 3836

Šarmatnog takmičara iz Severne Makedonije Palva Vitanova publika je imala priliku da upozna u prvom krugu osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“.

Pevanjem i scenskim tada je oduševio sve u studiju i kraj malih ekrana, a sam je opravdao i reči koje je rekao u svom profilu da je muzika njegov žovot i najveća ljubav.

-Sa muzikom sam nastavio da radim, ona mi je život, sa njom prehranjujem porodicu. Kada je počela pandemija, to je dosta uticalo na nas muzičare. Nisam se stideo da radim nešto drugo, pitali su me da radim kao obezbeđenje u banci i ja sam to radio, nije me sramota da radim bilo šta što je normalno – rekao je Pavle.

Veteran ističe da mu je najveća podrška porodica, a kod njega je specifična pojava da su supruga, deca i on rođeni istog datuma. Koliko je on vezan za svoju porodicu pokazao je i večerašnji nastup koji je sve ostavio bez teksta.

-Ja sam mnogo zadovoljan čovek, imam prekrasnu porodicu, živi i zdravi su, to je moje najveće blago – dodao je Pvale.

Kako je stao na veliku Grandovu scenu, tako je uneo lavinu pozitivne energije i predivnih emocija, a tek kada je rekao koju pesmu peva i kome je posvetio publika je ustala i pozdravila velikim apauzom njegove reči.

0A0A9567

-Večeras pevam pesmu Šerifa Konjevića „Sin“, tu pesmu posvećujem svom sinu i svoj deci na ovom svetu – kazao je on i raznežio sve.

Orkestar je zasvirao, a Pavle je pokazao sve najlepše emocije i divan glas, pa je pesma zvučala maestralno. Nakon velikog aplauza i duševljenja publike na kraju nastupa, usledili su komentari žirija.

-Ovu pesmu je otpevao Šerif i dao joj poseban prizvuk savršenstva. Mi ćemo od sada našeg Pavla zvati šerif, stvarno si Šerif u gradu – rekao je Saša Milošević Mare.

-Ja mislim samo emocija, iz srca ste pevali, imate divnu boju glasa, naježila sam se zaista – dodala je Jelena Gerbec.

Jelena Baćić Alimpic se u svom komentaru prisetila saveta koji je davno dobila od Mareta, pa je to sa svima podelila.

-Da se nadovežem na imenjakinju, tome me je Mare naučio kao moj prijatelj. Ono što je ponekad dosta važnije, a to znam u svom spisateljskom delu, emocija je najvažnija. Kada emocoju znaš da preneses, onda je to zaista pravo umetničko delo, a Vi ste to večeras pokazali.

IMG 3865

U revijalnom delu veteran je nastupio sa sinom, a zajedno su otpevali numeru „Božantvena ženo“ koju je Pavle posletio supruzi. Najemotivniji momenat se dogodio kada je Žika na scenu izveo Pavlovu suprugu, a onda su njih dvoje zaplesali dok im je sin pevao.

-Ponosan sam što na ovoj sceni i iz ove emisije ide jedan zdrav duh. Evo vidimo ljubav porodice kod vas, zaista sam ponosan. Hvala vam dragi gledaoci što ste ovo prepoznali i što nas gledate. Ja sam mislio da je sve otišlo i da gleda cirkus i rijalitije, ali ima puno ljudi koji su na pravoj strani i da smo toliko gledani – rekao je Žika.

IMG 3856
Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković