Kosmajac otvorio dušu: „Otac me je ubijao u pojam, od stresa nisam znao gde se nalazim“ (VIDEO)

stefasn kosmajac

Pevač koji se proslavio učešćem u najpopularnijem muzičkom šou programu „Zvezde Granda“ Stefan Kosmajac tokom gostovanja u emisiji „Grand magazin“ istakao je kako je zadovoljan samim početkom 2023., a o bivšoj ljubavi bio je škrt na rečima.

Ne želim da pričam o bivšim ljubavima, a sadašnjih nema. Bivša ljubav je ispričana priča, to je bilo i prošlo- kratko je prokomentarisao Kosmajac.

Stefan ističe da pesme ne posvećuje devojkama, ali da se u mnogima pronalazi.

Ne posvećujem pesme devojkama, ali sam veliki emotivac. Ponekad se pronađem u nekoj pesmi, pa me ta pesma uslovno rečeno pogodi. Međutim, nemam nikakvo ružno sećanje na prošlost, pamtim samo lepe stvari. Sada sam novi Stefan – rekao je pevač.

Kosmajac često ističe da nije bio zadovoljan svojim izgledom i načinom života, pa je u jednom trenutku otišao u drugu krajnost i preterao sa mršavljenjem.

Želim da se ugojim, ugjio sam se četiri kilograma jer sam preterao sa mršavljenjem. Planiram da vratim osam kilograma. Nisam bio zadovoljan starim Stefanom, a sada sam druga osoba. Prestao sam da pijem alkohol. Konzumiram samo vodu. Od kada pijem vodu lakše mi je da odradim nastup. Osećam se energičnije, sada vladam situacijom. Cigarete još uvek nisam ostavio, ali i to imam u planu. Ne želim da trujem organizam – izjavio je muzičar.

Kosamajac ostaje veran muzičkom pravcu po kome je prepoznatljiv i ističe da neće pevati zabavnu muziku jer ima mnogo kolega koje to rade daleko bolje od njega.

Kada je u pitanju zabavna muzika nisam je pevao niti bih. Postoje odični pevači koji se perfektno snalaze u tom žanru, a ja nisam taj. Tu se ne pronalazim. Volim da slušam tu muziku, ali ne i da je pevam. Ne znam da donesem to na onaj način na koji bi trebalo – iskreno je rekao pevač.

Pevač se tokom gostovanja u emisjiji prisetio perida kada je započinjao svoju muzičku karijeru i priznao da je bio pod ozbiljnim stresom.

Počeo sam da pevam jako mlad, prvi put kada sam se takmičio imao sam svega šesnaest godina. Tek sada kada snimam emisiju „Nikad nije kasno“ osećam se dobro na sceni i da me ta energija nosi onako kako treba. Ranije sam osećao veliki stres na sceni, nisam znao gde sam. Tata me je negovarao da se prijavim. Još kada bismo krenuli terao bi me da mu pevam, pa kada pogrešim onda mi on kaže da ću ispasti. To me je ubijalo u pojam – priznao je Kosmajac.

Ostatak intervju možete poslušati u VIDEU ISPOD.

Foto: Printscreen,
Autor: I.Grk