Login/Registracija

Milica Todorović nikad iskrenije: „Dobijam poruke od oženjenih muškaraca“ (VIDEO)

Pobednica muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Milica Todorović nedavno je obradobava publiku obradom čuvene pesme Olivera Dragojevića „Cesarica“ koja je u njenom izvođenju dobila neki novi prizvuk.

Pevačica ne krije sreću zbog ovog projekta, a samo za Grand je otkrila kako je došlo do saradnje i kako je ova numera završila baš kod nje.

To se pojavilo iznenada, zapravo grupa „Famos“ mi je predložila saradnju, oni su dobili prava za pesmu i poznvali su mene. Zaista mi je drago, jer tako nešto do sada nije bilo, jako je zanimljivo i lepo, a ja sam veliki fan Olivera Dragojevića i hvala njegovoj porodici i Džiboniju što su nam dali prava za ovu pesmu – rekla je ona.

Pevačica je već neko vreme na posebnom režimu ishrane kod nutricioniste, a to joj priznaje teško pada.

-Na ishrani sam već kod Ane, gladna sam i vidite kako mi nešto mozak trokira – našalila se Milica u svom stilu.

Milica je pred našim kamerama otkrila da dobija dosta poruka od udvarača na društvenim mrežama. Među tim porukama ima i onih od oženjenih, a ona sve to reši po kratkom postupku.

-Dobijam ja poruke na Instagramu, kažu mi slatka si, mogli bismo da popijemo kafu, ja na to ne kažem ništa, šta da kažem kad ne poznajem čoveka. Ja moram nekoga da upoznam, pa da mi se svidi energija i kad nešto klikne, možemo da uđemo u neku priču – kaže Milica i otkriva kako reaguje kada joj se udvara neko ko je zauzet:

-Nervira me to, baš se iznerviram i samo iskuliram – zaključila je ona, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A. Milinković/I.Grk