Login/Registracija

Marija spakovala kofere i NAPUSTILA Srbiju: „Sad me se stvarno manite“ (VIDEO)

MARIJA SERIFOVIC ZG SNIMANJE 31102022 FOTO MUNJA 6 ok

Članica žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Marija Šerifović rešila je da napravi kratak predah, spakuje kofere i otputuje na daleku destinaciju.

Pevačica se odmah oglasila na društvenim mrežama i sa pratiocima podelila da se zaputila u Ameriku gde će odmoriti od napornog perioda koji je imala poslednjih meseci.

Redovno je objavljivala šta se dešava na letu, a podelila je i nekoliko videa i slika kada je stigla na njeno omiljeno odredište.

Jedna rečenica je poslebno privukla pažnju njenih pratilaca, a Marija je imala malu poruku za sve.

-E sad da me se manete, ali stvarno – poručila je pevačica.

327153172 706020554520751 4363147573195708372 n

Podsetimo, Marija se pre nekoliko dana oglasila na Instagramu povodom stavičnih snimaka mučenja životinja koji su kružili društvenim mrežama, a imala je i važno saopštenje za sve.

-Stvarno nemam reči, ni teksta, toliko ste ogavni, bolesni, poremećeni, naopaki, zli i odvratni da ja za ljudska bića više namam reči! Ovim putem apelujem na svaku osobu u čijoj je nadležnosti ovakva situacija i na instituciju, koja pritom za ovo dobija novac. Osobi koja je ovo uradila želim jutro da ne dočeka! Ove stvari su toliko loše i strašne, a za neke su ovo samo kučići… Bolesnici bolesni!- rekla je besna Marija, a potom dodala:

-Nemojte da idem u Bor i da pravim haos. Ne želim da idem u zatvor! Samo želim da neko kome je ovo posao problem reši!

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković