Oliver Kostić pokidao na Grandovoj sceni, žiri jednoglasan: „Ako ne budeš u top tri, onda ovo nema smisla“

oliver kostic 2

Oliver Kostić (45) iz Šapca pokazao je večeras da se u pravom momentu vratio na veliku scenu. Nastupom je ostavio sve bez reči, a žiri mu je već posle prvog nastupa predvideo finale.

Iako je po prirodi svestrana ličnost, Oliver u profilu kaže da je mnogo toga u životu započeo, ali nije uspeo da privede kraju.

oliver kostic
Oliver Kostić

Oliver Kostić – Nastup Nikad nije kasno

-Trenirao sam rukomet četiri godine, voleo sam fudbal i bio sam talentovan, ali nije mi se ostvarila ta želja. Upisao sam dva fakulteta Šumarski i Teološki, ali ih sticajem okolsnosti nisam završio. Otac mi je preminuo kada sam bio jako mlad, onda sam počeo da se bavim muzikom – rekao je on na početku.

Iako se od rane mladosti bavi pevanjem, tek je pre nekih deset godina počeo da živi od muzike i da od tog prihoda izdržava porodicu.

-Takav je bio put, morao sam zbog novca da počnem da se bavim muzikom. Imao sam dosta bendova, ali sam tek 2007. godine počeo ozbiljno da zarađujem od muzike. Do tada sam pevao pop rok muziku – dodao je pevač.

oliver kostic 3
Oliver Kostić

Ponosni je otac četvoro dece, a sa suprugom je dugo u skladom braku i ona mu je pored naslednika najveća podrška.

-Imam tri ćerke, dve su na studiraju, sin takođe zvaršava prava, a najmlađa je u srednjoj umetničkoj školi.

Oliver se na Grandovoj sceni predstavio numerom grupe Kerber „Bolje da sam druge ljubio“, a u studiju je nastala prava žurka.

-Savršeno, ako Vi ne budete u top tri ove sezone, da ne kažem prvo mesto, onda stavrno ovo nema smisla – rekla je Milica.

IMG 1021
Oliver Kostić

-Ovo je stvarno vanserijski, vrhunsko pevanje, hoću i ja da imam ovakve visine. Slušao sam čoveka nekoliko puta, i sada je bilo savršeno kao i svaki put – dodao je Peđa.

-Ovo je upečatljiv nastup, ne slože se kocke svaki put. Ja tebe znam sa televizije, garantujem da će ovaj snimak vraćati ljudi koji gledaju, ali i mi. Ovo će biti jedno svedočanstvo kada si se ti vratio na velika vrata u trentku kada si u punoj snazi – zaključio je Mare.

Kako je Oliverova supruga doktorka koja leči glasne žice, Žika se našalio sa njom, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković