Ovakav šou do sada niste videli: Žika zapevao za takmičara i njegovu priju, smeh do suza

Mirsad Besirevic Misko 2
Mirsad Beširević Miško

Mirsad Beširević Miško iz Bihaća svojim šarmom osvojio je srca publike širom sveta već prvim nastupom u emisiji „Nikad nije kasno“.

U svom profilu takmičar priznaje da je imao teško detinjstvo i da je muzika bila ta pozitivna stvar koja ga prati čitavog života.

-Odrastao sam sa majkom, ovo je sada nezgodno da kažem, ali je otac tada bio u zatvoru. Moja igračka je bila gitara. Upisao sam srednju muzičku školu u Bihaću, ali sam je posle prve godine napustio, bio sam malo nestašan – rekao je on na početku.

Mirsad Besirevic Misko
Mirsad Beširević Miško

Profesionalno se bavi muzikom skoro 40 godina, svirao je u brojnim bendovima, pretežno rok muziku, ali i ostale muzičke žanrove.

-Muzikom počinjem da se bavim 1975. godine, pevao sam i pre toga, ali su to uglavnom bile igranke. Osnovao sam svoj bend, a pored toga sam se bavio izradom i restauracijom nameštaja, to mi ide od ruke. Za sebe mogu da kažem da sam roker, ali sviram svašta, zabavnu, narodnu, balade.

Ponosni je otac i deka, a posbno ističe činjenicu da je njegov unuk svetski šampion u boksu.

-Imam tri ćerke, petoro unučića, imam ukuka koji se bavi sportom i koji je svetski prvak u boksu. Porodica i roddbina su me nagovarali da se prijavim za emisiju, a mislim da će mi ovo biti zadnje u životu i da neću više pričati – kazao je Mirsad u profilu.

Mirsad se u prvom krugu predstavio numerom „Bacila je sve niz reku“, a ova rok balada razmežila je sve u studiju i kraj malih ekrana.

-Ja sam sada bio u jednom vremeplovu, ovo je muzika i moje mladosti, zaista sam uživao. Čak kažem i kolegama, kada se okrenete, iz profila podsetite na Davorina, taj pristup pevanju, ležernost puna emocije meni jako prija – rekao je Mare.

-Dok ste pričali pre nastupa, ja razmišljam duhovit čovek, lep, sa ovakvom podrškom. Zamilsli sada krene da peva i ne zna ništa, a ono ludilo mozga. Bilo je zadovoljstvo slušati vas – dodala je Milica.

Mirsad Beširević Miško – Nastup nikad nije kasno

IMG 0774
Mirsad Beširević Miško

-Mislim da bi Davorin da je čuo ovo bio ponosan na Vas. Meni ste i bojom glasa podsetili na njega, nemam šta da kažem osim da bih voleo da u tim godinama budem u takvoj pevačkoj formi kao Vi – zaključio je Peđa Jovanović.

Mirsad Besirevic Misko 3
Mirsad Beširević Miško

Na samom karju, Žika je poželeo da sa harmonikašem Bojanom Bošom Radičevićem iz orkestra „Nikad nije kasno“ otpeva za Mirsada i njegovu priju koja mu je bila u podršci numeru „Prijo moja kako ćemo“, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu ispod.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković