Barbara Romanov prvi put stala na scenu i oduvala sve, žiri u šoku: „Bolja si od mnogih profesionalaca“

IMG 0735

Barbara Romanov (43) iz Bara, večeras je prvi put stala na veliku scenu i pokazala svima da amateri mogu da zvuče bolje od nekih profesionalaca.

Na samom početku, takmičarka se prisetila detinjstava i ispričala priču kako je dobila ime koje je i danas specifično.

barabara romanov 2
Barbara Romanov

Barbara Romanov – Nastup Nikad nije kasno

-Ime mi je dao moj pokojni otac po glumici, jer su tada bili aktuelni takvi filmovi. U detinjstvu sam više igrala fudbal i košarku, nisam bila kao žena, više sam bila kao dečak – rekla je ona.

Nikada se ranije profesionalno nije bavila pevanjem, učestvovala je na jednom festivalu, a ovu emisiji smatra kao veliku priliku da se pokaže ljudima širom sveta.

-Nisam nigde pevala, jedino sam se prijavljivala za festival „Glas Bara“, tamo sam osvojila treće mesto. Uvek sam bila posvećena deci, jer je velika razlika u godinama i nisam imala priliku da idem dalje kada je muzika u pitanju – kazala je Barbara.

baraba romanov
Barbara Romanov

Ponosna je majka dvoje dece i za sebe kaže da je oduvek želela da se posveti porodici u potpunosti, a tek onda karijeri.

-Ima sina koji ima 26 godina i mlađu ćerku Nikoliju koju sam dobila nakon šesnaest godina. Ceo život sam posvetila njima, prvenstveno sam želela da budem majka, pa sve ostalo onda.

Za prvo predstavljanje u emisiji „Nikad nije kasno“, Barbara je odabrala pesmu „Moj dilbere“, a interpretacijom je ostavila sve bez reči.

-Moram da te pitam da li si imala tremu, jer pokušavam sebe da zamislim da se amaterski bavim pevanjem i prvi put pevam. Mislim da bi se meni noge oduzele i da ne bi mogao jedan ton da otpevam. Čestitam na hrabrosti i moram da kažem da si bolja nego neki profesionalci koje sam ja čuo – rekao je Peđa.

-Izgledate fenomenalno, vedri ste, nasmejani imate ludačku pozitivnu energiju. Publika lepo reaguje na vas, a to je jako bitno. Baš ste onako prava Crnogorka u svakom smislu te reči, otresita ide uzdignute glave, svaka čast – dodala je Milica.

barabara romanov
Barbara Romanov

-I ja se pridružujem čestitkama, biću iskren dobar deo pesme ste pevali jako korektno, obzirom da nemate iskustva. Mogu da sugerišem da uz sasvim malo rada na vokalu, mogli biste da dobacite visoko. Ako je ovo bez priprema zvzčalo ovako, jako mi je drago što ste ovde kod nas – zaključio je Mare.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković