Bivša pevačica poznatog benda oduševila žiri, a tek da čujete kako je nastao njen nadimak: „Ona je buduća srpska majka“

Mirjana Milanovic Mama Mira
Mirjana Milanović Mama Mira

Mirjana Milanović Mama Mira, nekadašnja pevačica našeg poznatog benda već prvim nastupom oduševila je sve u emisiji „Nikad nije kasno“.

Za sebe kaže da je imala jedno srećno i dobro detinjstvo, a upravo je njen deda kada se rodila predvideo da će se Mira jednog dana baviti pevanjem.

Mirjana Milanovic Mama Mira 2
Mirjana Milanović Mama Mira

Mirjana Milanović Mama Mira – Bivša pevačica poznatog benda očarala žiri u emisiji Nikad nije kasno

-Rođena sam u Ćupriji, moje detinjstvo je bilo super. Odrasla sam sa mamom, tatom i bratom koji je pet godina mlađi od mene. Kada sam se rodila, moj deda je rekao „Rodila mi se pevaljka“ – rekla je ona u svom profilu.

Svoju karijeru započela je u Kulturno- umetničkom društvu, a do danas se isključivo bavi pevanjem, a u predstavljanju se prisetila i prvog momenta kada je uzela mikrofon u ruke.

-Ja mnogo volim da pevam, od malena sam pevala, uzimala mikrofone. Prvi put sam uzela mikrofon sa 11 godina u jednom hotelu u Ćupriji i otpevala pesmiu Lepe Brene „Živela Jugoslavija“. Profesionalno sam počela da pevam sa orkestrom KUD-a „Železničar“ , oni su imali neku tezgu, pevačica nije mogla da dođe i ja sam tada pevala, tezga je bila tri dana – dodala je Mira.

Mirjana Milanovic Mama Mira 4
Mirjana Milanović Mama Mira

Danas sa sinom živi na Zlatiboru gde i nastupa svakog vikenda u jednom lokalnom poznatom klubu sa svojim bendom.

-Živim sa sinom na Zlatiboru, on ima 12 godina, zove se Uroš. Sada pevam svakog petka i subote u klubu na Zlatiboru.

Mirjana Milanovic Mama Mira 5
Mirjana Milanović Mama Mira

Kada je izašla na scenu, Žiku je odmah zanimalo kako je nastao njen specifičan nadimak, a ona je ispričala priču koja je nasmejala sve do suza.

-To je jedna posebna priča, radila sam u „Folk Haus Bendu“ u Vršcu, na nekoj svirci je nestalo struje. Neki pijani gospodin je bio tu, a moj klavijaturista se u tom momentu šalio na moj račun. On je skočio na njega, i rekao „Ona je buduća srpska majka“, i ja sam ostala majka – rekla je takmičarka.

Mirjana se u ovom krugu predstavila numerom „U srcu mome živiš samo ti“, a već sa prvim taktovima pesme pokazala je publici i žiriju da je sa pravom na Grandovoj sceni.

-Ništa manje od ovoga nisam očekivala, svaka čast, kako izgledate, tako i pevate. Želim Vam svu sreću – rekla je Milica Pavlović.

-Ja Miru poznajem, nismo se videli nekih sedamnaest godina. Mi smo radili zajedno nekada. Nemam šta da kažem, ovo si otpevala bez greške, nemam zamerku, sve na svom mestu, svaka čast. Samo si mnogo bolja od onoga čega se ja sećam kada sam te slušao – dodao je Peđa Jovanović.

-Dosta o Vama govori izbor pesama, na osnovu vaših mladih godina još uvek mogla je da se očekuje neka novija pesma, čestitam – zaključio je Mare.

Mirjana Milanovic Mama Mira 3
Mirjana Milanović Mama Mira

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: A. Milinković