Oliver Kostić otkrio koji poznati pevač mu je venčani kum: „Ako se sretnemo u emisiji, pravićemo se da se ne poznajemo“ (VIDEO)

Oliver Kostić ove nedelje nastupio je po drugi put u emisiji „Nikad nije kasno“, gde je pokupio sve simpatije žirija i publike, a ekskluzivno za naš portal otkrio je da je koji poznati pevač mu je kum.

Odmah nakon nastupa, Oliver je sabrao utiske i otkrio da li je zadovoljan svojim performansom.

0A0A5107

Oliver Kostić o nastupu

Malo mi je trebalo da se naviknem i sada u ovom drugom krugu sam se privikao i nadam se da ću se opet pojavljivati– rekao je pevač koji već ima televizijskog iskustva.

Snimio sam preko sto emisija sa svojim bendom i to je uticalo da nemam tremu, navikao sam se na svetla, scenu– kaže Kostić.

image

Oliver Kostić kum

Oliver je ovom prilikom otkrio da ima veliku podršku od poznatog pevača koji mu je ujedno i venčani kum.

Dragi Domić i ja se godinama družimo, a nedavno smo postali kumovi. On je bio kum na venčanju i hvala mu što je velika podrška. One je vrhunski pevač, muzičar i veliki prijatelj– objašnjava takmičar koji se posavetovao i pevačevim ocem koji se svojevremeno takmičio u istom formatu:

Pričao sam i sa njegovim tatom koji je bio u ovoj emisiji i imao zapažen nastup i hvala mu- rekao je on.

dragi domic

Kako je Dragi čest gost u žiriju, zanimalo nas je da li priželjkuje njihov susret u emisiji.

Pravićemo se da se ne poznajemo (smeh)– šaljivo je odgovorio Oliver, a kako su regaovali njegovi sugrađani na pojavljivanje u šou, saznajte u celom intervjuu na početku teksta.

BONUS VIDEO– Oliver Kostić- Nikad nije kasno- Live:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić/A. Milinković