Žika Jakšić otkrio tajnu poznate narodne pesme: „Sada sam sve ukapirao“ (VIDEO)

Tijana Bošković svojim glasom oduševila je sve u šouu „Nikad nije kasno“ i pokazala da podjednako dobro izvodi Šemsu, ali i tradicionalne narodne numere.

Izvođenjem čuvene pesme „Jovano, Jovanke“ sa svojom naslednicom Martinom, takmičarka je izazvala gromgolasan aplauz i ovacije, a Žika Jakšić je u svom stilu nasmejao ceo studio.

zika jaksic

Poznato je da Jakšić uživa u analiziranju pozantih stihova te je to učinio i ovoga puta.

-Majka neće da je pusti, pa sad smo videli o čemu se radi. On jadan gleda, Jovana sela pored reke- počeo je da objašnjava Žika, a Mare ga je odmah prekinuo.

-Je l’ znaš s kim sedi još Jovana pored reke? Pa sa Biljanom- kroz smeh je dobaco premijer sturčnog žirija nakon čega je Žika nastavio svoju analizu.

-Ja nikako nisam obraćao pažnju, ali sad sam ukapirao. Ovaj čezne za njom, ona beli platno i nikako da mu dođe, ali sad smo otkrili zbog čega. Njena majka neće da je pusti zato što je ona još uvek mlada- našalio se voditelj.

0A0A5070

Ni takmičarka nije ostala imuna te se našalila na svoj račun, ali i na račun svoje mezimice.

-Pa tako je, neću da je pustim još uvek je mlada. Nema šanse! To mora da bude nešto specijalno inače ništa- rekla je Tijana Bošković, a Jakšić je održao važnu lekciju svim roditeljima.

-I treba da pazite na decu, nego šta! Oni kad se dohvate ulice raspuste se, morate da vodite računa- poručio je voditelj.

Žikinu analizu numere „Jovano, Jovanke“ poslušajte u videu na početku teksta.

0A0A5083

BONUS VIDEO: Tijana Bošković – Live – Nikad nije kasno

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović