Dženan Lončarević zapevao uživo svoj najveći hit, iznenađenje se dogodilo kad mu se Kiki Lesendrić pridružio (VIDEO)

DZENAN LONCAREVIC I KIKI LESENDRIC FOTO FILIP 12122023 4 ok 1
Dženan Lončarević Kiki Lesendrić priredili nezapamćeno iznenađenje

Dženan Lončarević i Kiki Lesednrić su u emisiji „Nikad nije kasno“ priredili svima nezapamćeno iznenađenje kada su prvi put zajedno otpevali Dženanovu pesmu „Nikome ni reč, za koju je muziku i aranžman radio upravo Kiki.

Njih dvojica su u emisiji bili članovi žirija, te su pre početka takmičarskog dela dodatno obogatili atmosferu zajedničkim pevačkim snagama.

Dženan Lončarević i Kiki Lesendrić priredili nezapamćeno iznenađenje

Emotivan i savršeno sinhronizovan spoj Kikijevog i Dženanovog glasa ostavili su neizbrisiv trenutak koji će sigurno svi pamtiti.

Momci, emisija „Nikad nije kasno“ je stvorila novi dvojac. Ja ne vidim ni jedan razlog da zajedno ne nastupate – odmah je prokomentarisala voditeljka Dragana Katić.

0A0A5002
Dženan Lončarević Kiki Lesendrić priredili nezapamćeno iznenađenje

Kiki Lesendrić je nakon Draganinog komentara istakao da mu je zadovoljstvo nastupati sa Dženanom, a potom ga pohvalio govoreći da je izrastao u velikog profesionalca.

Sa Dženanom sa zadovoljstvom. Porastao je u tako velikog profesionalca i možda jednu od najvećih zvezda na našim prostorima – rekao je Kiki, nakon čega mu se Lončarević iskreno zahvalio.

Emisija „Nikad nije kasno“ stvorila novi dvojac

0A0A5006
Dženan Lončarević Kiki Lesendrić priredili nezapamćeno iznenađenje

BONUS VIDEO: Dženan Lončarević – Verujem u nas – Live

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja / F. Pavlopvić,
Autor: K. Marković